Relatiegeschenken

Verras uw klantrelatie met een relatiegeschenk bedrukt met uw bedrijfslogo. Rezomi helpt u graag verder voor het bedrukken van relatiegeschenken
en giveaways. Wij zullen in goed overleg met u het gewenst relatiegeschenk bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap.

Rezomi webshop

Categorieën

Relatiegeschenken bedrukt met logo of tekst

Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn relatiegeschenken heel belangrijk. Het is belangrijk voor de klantloyaliteit op lange termijn en merk branding. Relatiegeschenken zorgen er niet alleen voor dat bedrijven positief herinnerd worden aan uw bedrijf, maar ze overtuigen ook uw bestaande klanten van de service die u biedt. Het overtuigen van nieuwe klanten is veel arbeidsintensiever dan de zorg voor vaste klanten. Om deze reden besteden

Koop relatiegeschenken online: Een effectieve manier om reclame te maken

Wat op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, is complexer dan u denkt. Want als het aankomt op reclame, zijn doelstellingen en de juiste manier voor het aanspreken van klanten heel belangrijk. Daarom kiezen veel bedrijven voor merkbranding en laten de artikelen van Rezomi met hun eigen logo bedrukken. Er wordt vaak meer succes behaald met zorgvuldig geselecteerde relatiegeschenken die afgestemd zijn op de doelgroep, dan door te investeren in dure posterreclame.

De kracht van het geven van geschenken

Als kind worden we al graag beloond met een cadeau. Dit patroon is diep in de hersenen gegraveerd en werkt natuurlijk ook op volwassen leeftijd. Met een bedrukt relatiegeschenk dat is afgestemd op de behoeften en wensen van potentiële klanten, brengt u uw onderneming emotioneel dichterbij. Omdat een klein geschenk anders is dan de standaard reclamesoorten, wordt het beloningssysteem in het brein van de klant in gang gezet. Deel bijvoorbeeld relatiegeschenken uit op een evenement en de ontvanger koppelt dit aan onvergetelijke herinneringen of een eerste ontmoeting met uw onderneming. Vergeet dus nooit het positieve effect dat relatiegeschenken hebben. Het is een zeer goede manier om uw klantrelaties te versterken. Daarnaast werkt u aan uw merk branding.

Selecteer hoogwaardige bedrukte relatiegeschenken voor merk branding

Bedrukte relatiegeschenken zijn niet alleen met smaak gekozen, maar hebben ook een hoge bruikbare waarde voor de ontvanger. Een object dat dagelijks wordt gebruikt genereert een groot aantal visuele contacten. Telkens wanneer de klant de bedrukte balpen pakt, wordt hij automatisch herinnerd aan uw bedrijf. Uw klant weet dat u zijn behoeften kent en geeft hem precies dat promotieartikel dat zijn werk makkelijker maakt. Daarom geven veel bedrijven niet alleen giveaways weg, maar ook probleemoplossers die op lange termijn veel gebruikt worden.

Versterk uw klantrelaties met relatiegeschenken

Of u nu bestaande klanten wilt bedanken, uw klantrelaties wil versterken, de aandacht van potentiële nieuwe klanten wilt trekken of de bekendheid van uw bedrijf of een nieuw product wilt vergroten – bedrukte relatiegeschenken helpen enorm. Steeds meer bedrijven uit verschillende branches realiseren zich het belang van promotieartikelen. Of het nu gaat om een startend of een gevestigd bedrijf dat maakt niet uit. Mensen hebben over het algemeen meer sympathie voor bedrijven waarvan ze kleine relatiegeschenken ontvangen.

Kies bij Rezomi uit een brede selectie van bedrukte relatiegeschenken

Welke promotionele artikelen u in uw marketingmix gebruikt, is aan u. Bij Rezomi kunt u kiezen uit een zeer groot en gevarieerd productassortiment, dat wij voor u hebben ingedeeld in verschillende categorieën.

Laat u inspireren! Bent u op zoek naar ecologische promotieartikelen, kleding, kalenders of accessoires voor mobiele telefoons? Een groot deel van het assortiment vindt u online. Wij hebben gegarandeerd het juiste geschenk voor u. Neem contact met ons op mocht het gewenste artikel niet in onze online webshop staan. Bij het kiezen van het juiste promotieartikel kunt u zich laten inspireren door de grote selectie in de Rezomi online catalogus. Hier vindt u praktische tot grappige producten voor alle industrieën, waarvan de meeste ook bedrukt kunnen worden. Want hoe persoonlijker u uw klanten aanspreekt met promotionele artikelen, hoe langer u in het geheugen van uw klant blijft hangen. Voor bijna elke branche vindt u passende relatiegeschenken of kleine giveaways voor alle leeftijdsgroepen.

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01