Logo Remco Smorenburg
REMCO SMORENBURG

Remco
Smorenburg

MEER OVER MIJ
Logo Remco Smorenburg
OVER MIJ

Mijn naam is Remco Smorenburg, 29 jaar en woonachtig in Kerkrade. Ik ben nieuwsgierig, creatief, ga uitdagingen niet uit de weg, ondernemend maar bovenal gepassioneerd in mijn werk.

Steeds op zoek naar mogelijkheden maar ook ontdekken wat onmogelijk (b)lijkt en hiervan te leren. Ik werk graag in een team. Als teamleider Content is ontwikkeling en begeleiding van mijn teamleden belangrijk en dat geeft mij ook energie. Meer te weten komen? Lees hieronder verder!

Logo Remco Smorenburg
MIJN SKILLS

Contentstrategie

Ik heb veel kunnen leren bij AlleKabels.nl, mijn huidige werkgever. Als Teamleader Content heb ik meer dan 5 jaar ervaring met het werken in een commerciële werkomgeving bij een snelgroeiend bedrijf.

Het ontwikkelen, en verder uitwerken van een content-strategie, was zeker in de groeifase van het bedrijf van groot belang. Inmiddels is het een dynamisch werkveld. De snel veranderende werkomgeving vind ik juist een van de aantrekkelijkste onderdelen van mijn werk.

Na vier jaar als (Senior) Content Specialist te hebben gewerkt koos ik voor een leidinggevende functie. Ik geef leiding aan het team van content specialisten en SEO specialisten. Samen met deze specialisten werk ik dagelijks aan het inrichten en het optimaliseren van content.

Ook op Marketplaces. Hierin begeleid ik mijn teamleden, bied ik ondersteuning aan en heb ik ook oog voor hun ontwikkeling en werkplezier. Ik heb veel ervaring in het (samen)werken met bijvoorbeeld Bol.com en Amazon. Het opsommen van pluspunten is vaak niet zo moeilijk.

Ik wil ook één minpunt benoemen: ik ben geen tekstschrijver!

Marketing specialist

Het is belangrijk te weten hoe mensen zoeken op internet. En waar zij behoefte aan hebben. Door te weten hoe Google werkt kun je op een juiste wijze gebruik maken van Google en ontdek je wat de consument bezighoudt. Zo kom je te weten hoe je jouw doelgroep het beste kunt benaderen. Je krijgt informatie over trends, inzicht in de markt en je benadert de juiste doelgroep op een creatieve en verrassende manier.

Dat is wat ik als Marketing Specialist dagelijks doe. Ik heb veel ervaring op het gebied van SEO en SEA, Social mediamarketing en e-mailmarketing. Als Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor een effici?nte benadering van de doelgroep, heb je een creatief brein, volg je de markten op de voet en werk je steeds innovatief. Verder werk je mee aan het ontwikkelen van nieuwe markten.

Grafisch ontwerper

Maar de digitale snelweg biedt meer uitdagingen. Zo heb ik veel ervaring als grafisch ontwerper. Het creatief proces bij het uitwerken van een nieuw concept, een nieuwehuisstijl en een goed werkende website voor mijn opdrachtgevers prikkelt mij telkens weer.

Ik werk veel met Photoshop en Illustrator. Mijn portfolio bevat veel succesvolle projecten. Ik heb voor opdrachtgevers een complete huisstijl ontwikkeld.

Logo’s, flyers, posters en visitekaartjes. Mijn cliënt moet zichzelf herkennen in het eindproduct. Luisteren, meedenken en adviseren zijn dan ook competenties die ik beheers.

Front-end developer

Als Front-End Developer ga ik oplossingsgericht te werk. Ik heb kennis van, en ervaring met het werken met HTML/CSS/Wordpress. Als Front-End Developer ga je gedisciplineerd te werk. Ik werk secuur en gestructureerd.

Ik heb daarnaast een flinke berg ervaring met het Content Management System(CMS). Ik zorg voor de verbinding tussen het design en de programmatuur die nodig is om alles te laten functioneren.

Logo Remco Smorenburg
PORTFOLIO

Reclamedoeken Parkstad

Website

Reclamedoeken Parkstad is gevestigd in Kerkrade en heeft op verschillende toplocatie's in Parkstad advertentiemogelijkheden. Webdesign Rezomi!

Da Angelo Kerkrade

Social media

Rezomi ondersteunt Restaurant Da Angelo met het beheren van Facebook. Wij zorgen dat het restaurant op de juiste tijd en manier onder de aandacht wordt gebracht van de gasten.

Dafne Kerkrade

Social media

Dafne Kerkrade is het beste Grieks restaurant in Kerkrade en omstreken. Rezomi helpt ze om dit over te brengen op Facebook. Voor social media ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres.

Lempers Select

Website

Lempers Select is een nieuw uitzendbureau waar jij jouw droombaan kunt vinden. Rezomi heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld die aansluit bij de wensen van de gebroeders Lempers. Neem een kijkje op de website!

De Feestwinkel Heerlen

Website

De Feestwinkel gelegen in Heerlen helpt je verder met alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje, een carnavalsoutfit of een prachtige feesthoed gemaakt op maat. Rezomi heeft een informatieve website ontworpen om een goed beeld te krijgen van De Feestwinkel!

Beja-Cars

Website

Beja-Cars is gespecialiseerd in het in- en verkopen van occasions. Rezomi heeft de website Beja-Cars.nl van een upgrade voorzien middels fotografie en een nieuw webdesign

MH Commerce

Logo/huisstijl

Deze jonge ondernemer was opzoek naar een frisse huisstijl met logo. Hiermee is Rezomi aan de slag gegaan om tot een professioneel resultaat te komen.

ME Productions

Website

ReDesign your business! Rezomi heeft ME Productions in een nieuw jasjes gestoken met een compleet vernieuwde website. Het resultaat mag er wezen!

Rob Immers catering

Website

Rob Immers catering in Parkstad. Wij hebben een geheel nieuwe website gerealiseerd met de prachtige gerechten van Rob Immers Catering.

Blond to go

Content optimalisatie

Blond to go was niet goed vindbaar in Google. Inmiddels is hier verandering in gekomen en hebben wij de content geoptimaliseerd. 'Broodjeszaak Kerkrade', Google het eens.

Boerderijcamping Limburgerhof

Website

Boerderijcamping de Limburgerhof ligt op een prachtige locatie in Zuid Limburg. Tevens hebben zij een Pinkpop camping tijdens dit evenement. Rezomi heeft een nieuwe website voor dit bedrijf gerealiseerd!

Dansstudio En Pointè

Website

Dansstudio En Pointé is gevestigd in Kerkrade. Hier kun je terecht bij de beste danslerares van Nederland; Vera Erens! Rezomi heeft een mooie website ontwikkeld. Alle informatie die je nodig hebt kun je hier vinden.

La Luxury Design

Content optimalisatie

La Luxury Design is een prachtige webshop met diverse interieurartikelen voor thuis. Wij hebben een adviesrapport geschreven om de content te verbeteren en beter vindbaar te worden in Google.

Sjiek boetiek

Logo/huisstijl

Onderneemster Chayenne start haar eigen kledingzaak in Kerkrade Centrum. Wij hebben voor haar onderneming een strak logo ontworpen om goed zichtbaar te worden in de Orlandopassage in Kerkrade.

Voet & Balance

Website

Podopraktijk Voet en Balance is een startende onderneming die wij hebben voorzien van een nieuwe website. Niet alleen een nieuwe website hebben wij ontwikkeld maar ook de complete huisstijl en een prachtig logo!

Kappersspullen

Content optimalisatie

Met ruim 60 jaar ervaring in het kappersvak en het jarenlang vertegenwoordigen van de grote merken en top producten in de kappersbranche kun je stellen dat je bij www.kappersspullen.com aan het juiste adres bent. Rezomi ging voor deze ondernemer aan de slag met het verbeteren van de huisstijl en SEO.

Imozer

Webshop

Imozer is een specialist in diverse artikelen. Tafeltennistafels, voetbaltafels, E-steps en nog veel meer. Rezomi heeft deze prachtige webshop gemaakt. Neem zeker eens een kijkje.

Art of the animal

Website

Remy Hubregtse is het gezicht achter Art of the animal. Met haar passie voor dieren en haar passie voor tekenen maakt Remy de mooiste dierenportretten die er maar zijn. Wij hebben voor haar kunstwerken een website ontwikkeld waar iedereen kan genieten van haar werk!

Refurbished Planet

Webshop

Refurbished Planet is een compleet nieuwe webshop. Er is een live koppeling opgezet en de verbinding met de leverancier is geautomatiseerd.

Steel Design Hermans

Website

Steel design Hermans is een prachtige onderneming die de mooiste creaties maakt met staal. Wij hebben de website gerealiseerd geheel op wens van de klant.

Belettering Limburg

Website

Belettering Limburg kan je helpen met alles wat met reclamematerialen te maken heeft. Maar ook; Raamfolie, magneetplaten en geboorteborden. Rezomi heeft een ReDesign gedaan voor de website. Deze is up-to-date en 100% Mobielvriendelijk!

Senior Coach Parkstad

Website

Voor deze startende ondernemer hebben wij een huisstijl, een logo en de website ontwikkeld. Daarnaast hebben wij de content zo ingericht dat de website goed scoort op zoektermen in Google.

Jobhunting

Website

Jobhunting is een uitzendbureau in Kerkrade en Heerlen. De website was toe aan vernieuwing en een betere opbouw van content. Rezomi heeft een compleet nieuwe website gerealiseerd die stukken beter vindbaar zal zijn in Google.

Contact

Wilt u in contact met mij komen? Laat dan hier een bericht achter of neem telefonisch contact op via 06-30559932

Bedankt voor uw bericht! Ik zal z.s.m. contact met u opnemen.
Er ging iets mis, probeer het nogmaals