Logo Remco Smorenburg
REMCO SMORENBURG

Remco
Smorenburg

MEER OVER MIJ
Logo Remco Smorenburg
OVER MIJ

Mijn naam is Remco Smorenburg, 30 jaar en woonachtig in Kerkrade. Ik ben nieuwsgierig, creatief, ga uitdagingen niet uit de weg, ondernemend maar bovenal gepassioneerd in mijn werk.

Steeds op zoek naar mogelijkheden maar ook ontdekken wat onmogelijk (b)lijkt en hiervan te leren. Ik werk graag in een team. Als Content manager is ontwikkeling en begeleiding van mijn teamleden belangrijk en dat geeft mij ook energie. Meer te weten komen? Lees hieronder verder!

Logo Remco Smorenburg
MIJN SKILLS

Contentstrategie

Het ontwikkelen en verder uitwerken van een content-strategie bij Online Multi Stores en haar dochterondernemingen was mijn eerste opdracht en het blijft, zeker in de huidige groeifase van het bedrijf, een belangrijk onderdeel van mijn vakgebied. Inmiddels is het een dynamisch werkveld. De snel veranderende werkomgeving vind ik juist een van de aantrekkelijkste onderdelen van mijn werk. Ik geef met veel enthousiasme leiding aan het Content Team en het Grafische Team.

Een ander project was het vormgeven en inrichten van een Product Information Management (PIM) systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat wij klaar zijn voor de toekomst! Met een efficiënt ingericht systeem kunnen wij namelijk naar ieder gewenst niveau doorschalen.

Voor Into-LED, onderdeel van Online Multi Stores, heb ik een communicatiestrategie voor de platformen Bol.com en Amazon opgezet en uitgewerkt. Een van de taken van mijn afdeling, en dus ook van mij, is het beheren van het aanbod op deze verkoopsites. Het ontwikkelen van content is niet enkel op teksten gericht. Ik kijk dan ook kritisch naar de grafische weergave van onze producten. En leg de focus op de manier waarop wij onze artikelen het beste kunnen aanbieden voor onze specifieke doelgroep. Het Grafisch Team is dan ook een belangrijke en onmisbare component binnen mijn afdeling.

Wat doet de concurrentie? Natuurlijk is een analyse van bewegingen in de consumentenmarkt voortdurend nodig. Het is ook mijn taak de markt te volgen en actuele ontwikkelingen door te voeren in onze eigen huisstijl.

Daarnaast is en blijft zoekmachine optimalisatie (SEO) belangrijk voor een webwinkel. Bij het opzetten van blogs, categorie teksten en productinformatie is mijn aandacht volledig gericht op het optimaliseren van de webpagina om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen.

Grafisch ontwerper

Maar de digitale snelweg biedt meer uitdagingen. Zo heb ik veel ervaring als grafisch ontwerper. Het creatief proces bij het uitwerken van een nieuw concept, een nieuwe huisstijl en een goed werkende website voor mijn opdrachtgevers prikkelt mij telkens weer.

Ik werk veel met Photoshop en Illustrator. Mijn portfolio bevat veel succesvolle projecten. Ik heb voor opdrachtgevers een complete huisstijl ontwikkeld.

Logo’s, flyers, posters en visitekaartjes. Mijn cliënt moet zichzelf herkennen in het eindproduct. Luisteren, meedenken en adviseren zijn dan ook competenties die ik beheers.

Front-end developer

Als Front-End Developer ga ik oplossingsgericht te werk. Ik heb kennis van, en ervaring met het werken met HTML/CSS/Wordpress. Als Front-End Developer ga je gedisciplineerd te werk. Ik werk secuur en gestructureerd.

Ik heb daarnaast veel ervaring met het Content Management System(CMS). Ik zorg voor de verbinding tussen het design en de programmatuur die nodig is om alles te laten functioneren.

Logo Remco Smorenburg
PORTFOLIO

Beja-Cars

Website

Beja-Cars is gespecialiseerd in het in- en verkopen van occasions. Rezomi heeft de website Beja-Cars.nl van een upgrade voorzien middels fotografie en een nieuw webdesign

Art of the animal

Website

Remy Hubregtse is het gezicht achter Art of the animal. Met haar passie voor dieren en haar passie voor tekenen maakt Remy de mooiste dierenportretten die er maar zijn. Wij hebben voor haar kunstwerken een website ontwikkeld waar iedereen kan genieten van haar werk!

Jobhunting

Website

Jobhunting is een uitzendbureau in Kerkrade en Heerlen. De website was toe aan vernieuwing en een betere opbouw van content. Rezomi heeft een compleet nieuwe website gerealiseerd die stukken beter vindbaar zal zijn in Google.

La Luxury Design

Content optimalisatie

La Luxury Design is een prachtige webshop met diverse interieurartikelen voor thuis. Wij hebben een adviesrapport geschreven om de content te verbeteren en beter vindbaar te worden in Google.

Kappersspullen

Content optimalisatie

Met ruim 60 jaar ervaring in het kappersvak en het jarenlang vertegenwoordigen van de grote merken en top producten in de kappersbranche kun je stellen dat je bij www.kappersspullen.com aan het juiste adres bent. Rezomi ging voor deze ondernemer aan de slag met het verbeteren van de huisstijl en SEO.

ME Productions

Website

ReDesign your business! Rezomi heeft ME Productions in een nieuw jasjes gestoken met een compleet vernieuwde website. Het resultaat mag er wezen!

Refurbished Planet

Webshop

Refurbished Planet is een compleet nieuwe webshop. Er is een live koppeling opgezet en de verbinding met de leverancier is geautomatiseerd.

Senior Coach Parkstad

Website

Voor deze startende ondernemer hebben wij een huisstijl, een logo en de website ontwikkeld. Daarnaast hebben wij de content zo ingericht dat de website goed scoort op zoektermen in Google.

Sjiek boetiek

Logo/huisstijl

Onderneemster Chayenne start haar eigen kledingzaak in Kerkrade Centrum. Wij hebben voor haar onderneming een strak logo ontworpen om goed zichtbaar te worden in de Orlandopassage in Kerkrade.

De Feestwinkel Heerlen

Website

De Feestwinkel gelegen in Heerlen helpt je verder met alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje, een carnavalsoutfit of een prachtige feesthoed gemaakt op maat. Rezomi heeft een informatieve website ontworpen om een goed beeld te krijgen van De Feestwinkel!

Dafne Kerkrade

Social media

Dafne Kerkrade is het beste Grieks restaurant in Kerkrade en omstreken. Rezomi helpt ze om dit over te brengen op Facebook. Voor social media ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres.

Blond to go

Content optimalisatie

Blond to go was niet goed vindbaar in Google. Inmiddels is hier verandering in gekomen en hebben wij de content geoptimaliseerd. 'Broodjeszaak Kerkrade', Google het eens.

Boerderijcamping Limburgerhof

Website

Boerderijcamping de Limburgerhof ligt op een prachtige locatie in Zuid Limburg. Tevens hebben zij een Pinkpop camping tijdens dit evenement. Rezomi heeft een nieuwe website voor dit bedrijf gerealiseerd!

Voet & Balance

Website

Podopraktijk Voet en Balance is een startende onderneming die wij hebben voorzien van een nieuwe website. Niet alleen een nieuwe website hebben wij ontwikkeld maar ook de complete huisstijl en een prachtig logo!

MH Commerce

Logo/huisstijl

Deze jonge ondernemer was opzoek naar een frisse huisstijl met logo. Hiermee is Rezomi aan de slag gegaan om tot een professioneel resultaat te komen.

Da Angelo Kerkrade

Social media

Rezomi ondersteunt Restaurant Da Angelo met het beheren van Facebook. Wij zorgen dat het restaurant op de juiste tijd en manier onder de aandacht wordt gebracht van de gasten.

Lempers Select

Website

Lempers Select is een nieuw uitzendbureau waar jij jouw droombaan kunt vinden. Rezomi heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld die aansluit bij de wensen van de gebroeders Lempers. Neem een kijkje op de website!

Dansstudio En Pointè

Website

Dansstudio En Pointé is gevestigd in Kerkrade. Hier kun je terecht bij de beste danslerares van Nederland; Vera Erens! Rezomi heeft een mooie website ontwikkeld. Alle informatie die je nodig hebt kun je hier vinden.

Steel Design Hermans

Website

Steel design Hermans is een prachtige onderneming die de mooiste creaties maakt met staal. Wij hebben de website gerealiseerd geheel op wens van de klant.

Imozer

Webshop

Imozer is een specialist in diverse artikelen. Tafeltennistafels, voetbaltafels, E-steps en nog veel meer. Rezomi heeft deze prachtige webshop gemaakt. Neem zeker eens een kijkje.

Belettering Limburg

Website

Belettering Limburg kan je helpen met alles wat met reclamematerialen te maken heeft. Maar ook; Raamfolie, magneetplaten en geboorteborden. Rezomi heeft een ReDesign gedaan voor de website. Deze is up-to-date en 100% Mobielvriendelijk!

Contact

Wilt u in contact met mij komen? Laat dan hier een bericht achter of neem telefonisch contact op via 06-30559932

Bedankt voor uw bericht! Ik zal z.s.m. contact met u opnemen.
Er ging iets mis, probeer het nogmaals