Visitekaarthouder

Een visitekaarthouder bedrukken met uw logo? Op zoek naar een goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Rezomi.nl levert diverse handige visitekaarthouders in het juiste formaat. Eenvoudig te bedrukken met uw logo of slogan. Visitekaarthouders helpen uw relaties de visitekaartjes bij elkaar te houden of de eigen visitekaartjes netjes uit te delen vanuit een kleine verzameling. U hoeft de kaartjes niet langer los in uw tas of jaszak mee te nemen. In plaats daarvan zorgt u voor een nette presentatie. Biedt ook anderen de mogelijkheid de visitekaarthouders met uw logo te gebruiken, door ze uit te delen als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Rezomi webshop

Visitekaarthouder

Standaard visitekaarthouder

Materiaal: Aluminium
Drukafmeting: tot 70x40mm
Breedte: 62mm

Iedere ondernemer heeft wel visitekaartjes bij zich om uit te delen. Deze Bonus standaard visitekaarthouder is daarom ideaal om uw visitekaartjes gemakkelijk en presentabel te bewaren. De drukafmeting van deze visitekaarthouder is 70x40mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze standaard visitekaarthouder over.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!


Beschikbare kleuren: blauw, rood en zilver.

Bekijk het product

Visitekaarthouder cadeau doen

U kunt een bedrukte visitekaarthouder cadeau doen, zodat ook uw relaties of klanten de mogelijkheid hebben hun visitekaartjes op een nette wijze mee te nemen. We kunnen de visitekaarthouder bedrukken, zowel aan de voor- als de achterzijde. Wenst u het discreet te houden en ook weer een niet te opvallend geschenk uit te delen? Of zoekt u naar visitekaarthouders die u op kantoor onder uw medewerkers kunt verspreiden? Rezomi.nl kan u er in de beide gevallen mee van dienst zijn. U heeft de keuze uit verschillende visitekaarthouders. Uiteraard hebben de houders de juiste afmetingen om er een aantal visitekaarten in kwijt te kunnen. Er zijn zowel handige mapjes als luxe, aluminium modellen beschikbaar.

Functioneel promotiemateriaal

U kiest met de bedrukte visitekaarthouders voor functioneel promotiemateriaal. Wilt u er met uw logo of slogan voor zorgen dat u werkt aan uw naamsbekendheid of zoekt u naar een praktisch relatiegeschenk voor uw klanten? Wij kunnen de visitekaarthouders bedrukken en daarmee zorgen voor een functionele giveaway. Blader op uw gemak door de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, van heel strak en modern tot de meer luxe en klassieke exemplaren.

Wilt u de visitekaarthouders bedrukken? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u zelf alvast kunt zien hoe uw geschenk eruit komt te zien. Na uw akkoord gaat Rezomi.nl voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën pennen bedrukken, mokken bedrukken, powerbank bedrukken, zonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01