Powerbank

De powerbank met opdruk vormt het ideale relatiegeschenk in onze categorie Kantoor & Computer. Van powerbanks hebben we er eigenlijk nooit genoeg. We nemen ze graag mee op reis of zorgen er onderweg voor dat we voldoende stroompunten tot onze beschikking hebben. De powerbank laat uw klanten niet zonder stroom zitten!

Rezomi webshop

Powerbank

Powerbank 4000 mAh

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 70x30mm
Breedte: 45mm

Elke powerbank staat gerant voor een lange levensduur en een groot exposure van uw logo oftewel een ideaal geschenk voor uw relaties! Deze Nibbler 4000 mAh powerbank is daarom een mooi geschenk dat vaak lange tijd gebruikt zal worden. De drukafmeting van deze powerbank is 70x30mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren en full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze 4000 mAh powerbank over een oplaadlicht.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, geel, zwart en wit.

Bekijk het product

Powerbank 2000 mAh

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 60x15mm
Breedte: 25mm

Elke powerbank staat gerant voor een lange levensduur en een groot exposure van uw logo oftewel een ideaal geschenk voor uw relaties! Deze Sirouk 2000 mAh powerbank is daarom een mooi geschenk dat vaak lange tijd gebruikt zal worden. De drukafmeting van deze powerbank is 60x15mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren en full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze 2000 mAh powerbank over een oplaadlicht.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, groen, geel, oranje, roze, zwart en wit.

Bekijk het product

Powerbank 1200 mAh

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 70x10mm
Breedte: 30mm

Elke powerbank staat gerant voor een lange levensduur en een groot exposure van uw logo oftewel een ideaal geschenk voor uw relaties! Deze Span 1200 mAh powerbank is daarom een mooi geschenk dat vaak lange tijd gebruikt zal worden. De drukafmeting van deze powerbank is 70x10mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren en full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze 1200 mAh powerbank over een geschenkverpakking.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, groen, zwart en wit.

Bekijk het product

Vierkante powerbank 1200 mAh

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 60x15mm
Breedte: 23mm

Elke powerbank staat gerant voor een lange levensduur en een groot exposure van uw logo oftewel een ideaal geschenk voor uw relaties! Deze Youter 1200 mAh powerbank is daarom een mooi geschenk dat vaak lange tijd gebruikt zal worden. De drukafmeting van deze powerbank is 60x15mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren en full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze 1200 mAh powerbank over een handige sleutelhanger.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, geel, zwart en wit.

Bekijk het product

Zoekt u specifiek naar een ultra krachtige powerbank als relatiegeschenk of wilt u de kleine powerbanks gebruiken als promotiemateriaal? U kunt een powerbank met opdruk bestellen. Zij zijn gelijk aan de modellen die u in hun reguliere uitvoering kunt gebruiken. Wij kunnen uw powerbank bedrukken of zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een kleur die goed aansluit bij wat u wilt uitstralen. Wij kunnen uw logo ook ontwerpen. Een rode, blauwe of zwarte powerbank bedrukken? Wij gaan er voor u mee aan de slag. Met een ruime keuze uit relatiegeschenken en promotiemateriaal helpt Rezomi.nl u met het uitzoeken van een een leuke verrassing voor uw relaties. Echt een gadget om cadeau te geven.

Powerbank bedrukken met logo

Rezomi.nl gunt iedereen een verrassing, gunt u uw klanten een mooie powerbank? Het is het ideale relatiegeschenk, waarvan u er wellicht zelf ook wel een aantal zelf van kunt gebruiken. Houdt wat promotiemateriaal achter voor op kantoor of zorg er met de powerbanks met uw logo voor dat anderen nog regelmatig denken aan het leuke cadeau dat u uitdeelde. Powerbanks vormen geschikte give aways en zorgen er daarmee voor dat u een goede (eerste) indruk kunt maken.

Powerbank bedrukken

U kunt de powerbanks met opdruk of in de reguliere uitvoering eenvoudig online bestellen. Wij gaan er direct aan de slag voor u, zodat u de powerbanks snel kunt uitdelen of cadeau kunt doen als relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde powerbank

Wat is er nu mooier dan een powerbank te personaliseren met uw naam, logo, tekst of spreuk? Ook heel geschikt voor bruiloften, feesten, events of beurzen. Het is een zeer gewild artikel.Laat de powerbank personaliseren en zorg voor een leuk cadeau voor uw relaties!

Powerbank met bedrijfslogo

De powerbanks kunnen we uitstekend bedrukken met uw bedrijfslogo. Zwart wit, full colour, graveren etc. we hebben voor al uw wensen een mooie oplossing. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Rezomi.nl helpt u graag!

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01