Pennenhouder

Pennenhouders bedrukken? Rezomi.nl bedrukt de pennehouder met uw logo of uw bedrijfsslogan. Daarmee zorgen wij daarmee voor geslaagd promotiemateriaal. Deelt u pennen uit en bent u daarbij ook op zoek naar de juiste pennenhouders? Of merkt u dat uw relaties de houders missen bij de pennen die zij hebben ontvanger? Pennenhouders vormen het ideale promotiemateriaal. Ze zijn prima geschikt als relatiegeschenken voor klanten en andere relaties. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende pennenhouders. Van luxe modellen in de vorm van een klok tot handige kokers die u in een lade of op het bureau kunt leggen.

Rezomi webshop

Pennenhouder

Ton pennenhouder

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 220x20mm
Breedte: 50mm

Pennenhouders krijgen een mooi plekje op het bureau of receptiebalie en houden deze netjes opgeruimd. Deze Bardo ton pennenhouder is daarom een mooi geschenk dat vaak lange tijd gebruikt wordt. De drukafmeting van deze pennenhouder is 220x20mm en kan in 1-kleur worden bedrukt. Verder beschikt deze ton pennenhouder over een unieke look.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood en wit.

Bekijk het product

Container pennenhouder

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 70x30mm
Breedte: 72mm

Pennenhouders krijgen een mooi plekje op het bureau of receptiebalie en houden deze netjes opgeruimd. Deze Organic container pennenhouder is daarom een mooi geschenk dat vaak lange tijd gebruikt wordt. De drukafmeting van deze pennenhouder is 70x30mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze basic pennenhouder over een unieke look.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw en groen.

Bekijk het product

Basic pennenhouder

Materiaal: Metaal
Drukafmeting: tot 45x10mm
Breedte: 80mm

Pennenhouders krijgen een mooi plekje op het bureau of receptiebalie en houden deze netjes opgeruimd. Deze Tipel basic pennenhouder is daarom een mooi geschenk dat vaak lange tijd gebruikt wordt. De drukafmeting van deze pennenhouder is 45x10mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze basic pennenhouder over een mooie mesh-look.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, geel, zilver en zwart.

Bekijk het product

Pennenhouders als promotiemateriaal

Pennenhouders als promotiemateriaal bestellen? U heeft de keuze uit verschillende pennenhouders. Blader op uw gemak door onze webwinkel. Zo kunt u online inspiratie opdoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mini kliko om iemand op een bijzondere manier mee te verrassen. Of een penverpakking in een stijlvolle strakke uitvoering? De pennenhouders met uw logo zorgen voor een geschikt relatiegeschenk, nog los van de keuze van de vorm van uw relatiegeschenk. U kunt de pennenhouders met uw logo of uw slogan voordelig online bestellen bij Rezomi.nl en dit relatiegeschenk uitdelen als give aways.

Giveaways voor iedereen

Met het promotiemateriaal voor iedereen zorgen we bij Rezomi.nl graag voor een geslaagde verrassing. U kunt de relatiegeschenken voordelig online bestellen. Pennenhouders komen altijd van pas. Ook bij u op kantoor gebruik maken van de handige pennenhouders die we voor u kunnen bedrukken? Bestel online extra items. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers voldoende pennehouders ter beschikking hebben. Ook binnen uw eigen werkomgeving zorgen pennehouders voor een uniforme uitstraling.

Bestelt u pennenhouders met logo? We maken een digitaal ontwerp dat we u eerst toesturen. U kunt het ontwerp beoordelen en bekijken of het aan uw wensen voldoet.  

Na uw akkoord met betrekking tot het ontwerp gaat Rezomi voor u aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën pennen bedrukken, mokken bedrukken, powerbank bedrukken, zonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken.

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01