Paraplu

Wilt u een luxe paraplu laten bedrukken met uw logo en die uitdelen als relatiegeschenk? Wij kunnen de paraplu ook in een kleine oplage leveren. De regen in Nederland, eigenlijk heb je nooit genoeg paraplu’s dus die komen altijd goed van pas. U kunt de paraplu’s laten bedrukken en die uitdelen onder uw eigen medewerkers of bij een evenement. En daarmee zorgen voor bijzondere relatiegeschenken richting uw klanten en andere relaties. Uiteraard kunt u bij Rezomi.nl kiezen uit verschillende modellen, van de standaard paraplu tot de stormparaplu. Ook in opvouwbare, kleine modellen die zich gemakkelijk mee laten nemen.

Rezomi webshop

Paraplu

Klassieke paraplu

Materiaal: Polyester
Drukafmeting: tot 200x200mm
Breedte: 1000mm

Het maakt niet uit in welke maand we zitten, het regent altijd wel een paar dagen. Deze Le Mans klassieke paraplu is daarom altijd een nuttig geschenk! De drukafmeting van deze kalender is 200x200mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren en full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze klassiek paraplu over houten handvat.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, geel, groen, oranje, wit en zwart.

Bekijk het product

Mini paraplu

Materiaal: Polyester
Drukafmeting: tot 100x100mm
Breedte: 240mm

Het maakt niet uit in welke maand we zitten, het regent altijd wel een paar dagen. Deze Falconetti LGF-205 mini paraplu is daarom altijd een nuttig geschenk! De drukafmeting van deze kalender is 100x100mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren en full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze mini paraplu over metalen frame.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, groen, oranje, paars, roze, wit en zwart.

Bekijk het product

Paraplu als relatiegeschenk

De paraplu met bedrukking is heel geliefd relatiegeschenk. U voorziet in een belangrijke behoefte met dit relatiegeschenk! U biedt hiermee bescherming tegen de regen. Terwijl u er met uw logo of slogan op het doek eenvoudig voor zorgt dat u kunt werken aan uw naamsbekendheid. U heeft nog meer keuzemogelijkheden, bijvoorbeeld paraplu’s met een specifiek houten handvat, een mini paraplu of wellicht een windbestendige golfparaplu. Weet u al precies welk type paraplu u wilt laten bedrukken met uw logo? Of bent u op zoek naar inspiratie? U bent daarvoor bij Rezomi.nl aan het juiste adres.

Bedrukte paraplu bestellen

U kunt een paraplu laten bedrukken met uw logo, een slogan of een andere opvallende uiting. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een mooi en bruikbaar geschenk. Het kan dienen als voordelig promotiemateriaal dat u kunt uitdelen onder uw klanten en relaties. Daarnaast kunt u de paraplu’s bedrukken om daar uw medewerkers op kantoor van gebruik  te laten maken of ze mee te geven aan uw klanten op het moment dat het begint te regenen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een paraplu met bedrukking komt altijd goed van pas en maakt een uitstekende indruk.

Dankzij het digitale voorbeeld van het ontwerp kunt u vooraf beoordelen of de paraplu met opdruk aan uw wensen voldoet. Is dat het geval, dan gaan wij voor u aan de slag met de definitieve bedrukking.

Soorten paraplu's

Bij Rezomi.nl vindt u allerlei soorten en maten paraplu's. Bent u op zoek naar een vierkante of ronde paraplu? Of op zoek naar een stormparaplu? Of naar een uniek relatiegeschenk in de vorm van een led verlichte paraplu misschien? Kijk snel op onze pagina en maak uw keuze. En als u er niet uitkomt kunt u ons natuurlijk altijd bellen voor deskundig en inspirerend advies!

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01