Kalender

Verras je klantrelatie in het eind van het jaar met een nieuwe kalender om het nieuwe jaar van start te gaan. Iedereen kan wel een kalender gebruiken op zijn of haar bureau. Bedruk de kalender met je bedrijfslogo en blijf onder de aandacht bij je relaties.

Rezomi webshop

Kalender

Eeuwige kalender

Materiaal: RVS
Drukafmeting: tot 100x23mm
Breedte: 140mm

Een Lider eeuwige kalender is een nuttig geschenk: uw relatie hangt hem gegarandeerd op een centrale plaats op waardoor uw logo extra 'in the picture' komt. De drukafmeting van deze kalender is 100x23mm en kan in 1-kleur of 2-kleuren worden bedrukt. Verder beschikt deze eeuwige kalender over een stevig aluminium frame.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: zilver.

Bekijk het product

Muismat kalender

Materiaal: Zacht PVC
Drukafmeting: tot 150x20mm
Breedte: 230mm

Een Renduw muismat kalender is een nuttig geschenk: uw relatie hangt hem gegarandeerd op een centrale plaats op waardoor uw logo extra 'in the picture' komt. De drukafmeting van deze kalender is 150x20mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze muismat kalender over de notatie van alle feestdagen.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, geel, rood, zwart, grijs en groen.

Bekijk het product

Kalender ringband

Materiaal: Karton
Drukafmeting: tot 100x35mm
Breedte: 60mm

Een Ener ringband kalender is een nuttig geschenk: uw relatie hangt hem gegarandeerd op een centrale plaats op waardoor uw logo extra 'in the picture' komt. De drukafmeting van deze kalender is 100x35mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze ringband kalender over de notatie van alle feestdagen.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Bekijk het product

Waarom een kalender drukken?

Uw bedrijf een heel jaar zichtbaar aanwezig in huis of op kantoor? Wij bieden u de manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) klanten!
Bijna iedereen gebruikt een kalender! Uw klanten kunnen op een overzichtelijke wijze hun (gezins-)afspraken bijhouden. Maar ook bij een grotere doelgroep is uw kalender een praktisch hulpmiddel en handig. Uw bedrijf wordt gezien! Denk hierbij ook aan dienstverleners of, bijvoorbeeld, een studentenhuis waar iedereen op de hoogte blijft van elkaars taken of afspraken.

Daarnaast vergeten uw klanten nooit meer een verjaardag! Een kalender is ook een leuk cadeau om te geven! De ontwerpers van Rezomi in Heerlen en Kerkrade kunnen samen met u het ontwerp van de kalender uitwerken en Rezomi zorgt dan ook voor het drukwerk. 

Kalender drukken voor uw bedrijf

Een kalender kan ook binnen uw bedrijf erg makkelijk zijn. Wij kunnen de kalender helemaal samenstellen aan de hand van de huisstijl van uw bedrijf. Heeft u nog geen huisstijl, dan kan Rezomi een eigen huisstijl voor u ontwikkelen. Uiteraard altijd op basis van uw wensen en uw bedrijfsdoelen. Een kalender is altijd een leuke attentie om uit te delen aan medewerkers en klanten! Klanten missen een kalender vaak pas als die niet meer wordt aangeboden door bedrijven. Vaak denkt men: alles is tegenwoordig digitaal! Maar een kalender hebben klanten vaak liever aan de muur hangen. 

Kalender laten drukken

Dat regelen wij voor u. U kunt het concept van uw kalender zelf vullen met uw eigen foto's en hier eventueel een onderschrift bij zetten. Daarnaast bepaalt u zelf uw formaat! Rezomi adviseert u desgewenst als het gaat om ontwerp of innovatie van uw huisstijl en/of logo. Uw kalender wordt afgewerkt met een wire-o en een ophanghaakje.

Geïnteresseerd? Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01