Ijskrabber

Bestel makkelijk en snel uw persoonlijke ijskrabber op Rezomi.nl. Elk jaar komt het winterse weer voorbij. U stapt ‘s morgens de deur uit en de ruiten zijn van uw auto zijn bevroren. Zorg dat uw bedrijf onder de aandacht komt en bestel unieke ijskrabbers als promotiemateriaal.

Rezomi webshop

Ijskrabber

Ijskrabber basic

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 74x84mm
Breedte: 105mm

Basic ijskrabber van plastic om je voorruit eenvoudig ijsvrij te maken. De ijskrabber is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, waardoor deze ijskrabber altijd goed aansluit bij uw huisstijl! De drukafmeting van deze ijskrabber is 74x84mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze ijskrabber over een compact vorm.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, wit, rood en geel.

Bekijk het product

IJskrabber met handvat

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 74x40mm
Breedte: 110mm

IJskrabber van plastic om je voorruit eenvoudig ijsvrij te maken. De ijskrabber is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, waardoor deze ijskrabber altijd goed aansluit bij uw huisstijl! De drukafmeting van deze ijskrabber is 74x40mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze ijskrabber over een handig handvat.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, wit, rood, oranje en zwart.

Bekijk het product

IJskrabber met trekker

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 90x20mm
Breedte: 17mm

IJskrabber met trekker van plastic om je voorruit eenvoudig ijsvrij te maken. De ijskrabber is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, waardoor deze ijskrabber altijd goed aansluit bij uw huisstijl! De drukafmeting van deze ijskrabber is 90x20mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze ijskrabber over een handige trekker.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, wit, rood, geel en groen.

Bekijk het product

IJskrabber met handschoen

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 70x13mm
Breedte: 170mm

IJskrabber met handschoen van plastic om je voorruit eenvoudig ijsvrij te maken. De ijskrabber is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, waardoor deze ijskrabber altijd goed aansluit bij uw huisstijl! De drukafmeting van deze ijskrabber is 70x13mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze ijskrabber over een handige handschoen.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, grijs en rood.

Bekijk het product

IJskrabber met verlichting

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 40x40mm
Breedte: 35mm

IJskrabber met verlichting van plastic om je voorruit eenvoudig ijsvrij te maken. De ijskrabber is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, waardoor deze ijskrabber altijd goed aansluit bij uw huisstijl! De drukafmeting van deze ijskrabber is 40x40mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of full-color worden bedrukt. Verder beschikt deze ijskrabber over een handig lampje.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: zwart en wit.

Bekijk het product

IJskrabbers bedrukken

Bedrukte ijskrabbers zijn promotieartikelen die vaak worden uitgedeeld. Iedereen heeft wel een ijskrabber in de auto liggen die goed van pas komt als je de autoruiten moet open krabben.In het assortiment van Rezomi.nl vindt u een ruim aanbod aan ijskrabbers. IJskrabbers bedrukken is onze specialiteit. En daarmee maakt u de ijskrabber persoonlijk. Een product dat vaak jaren meegaat in de auto van uw relatie of klant.

IJskrabbers bedrukken met logo

Alleen al om die reden is een ijskrabber een leuk relatiegeschenk. Want houdt de winter wat langer aan, dan wordt hij ook langdurig en dagelijks gebruikt. Reclame voor uw bedrijf door een ijskrabber met logo te bedrukken, is dus geen luxe, maar een mooi en zeer effectief promotiemiddel. Zeker wanneer het een wat groter model is de ijskrabber we voor u bedrukken met logo en wekenlang dagelijks van pas komt. Functioneert de ijskrabber goed, dan komt dat uw bedrijf zeker ten goede. Iedere niet bedrukte ijskrabber is daarom een potentieel reclame-item.

Bedrukte ijskrabbers

Wanneer het begint te vriezen worden veel Nederlanders enthousiast! De vraag is namelijk wanneer ze kunnen gaan schaatsen.Tegelijkertijd staat een groot deel van de bevolking al vroeg in de ochtend de autoruiten vrij te krabben. Dat is het moment waarop velen er achter komen dat ze geen ijskrabber hebben of dat de ijskrabber eigenlijk vorig jaar al niet meer te gebruiken was..

Een zomers geschenk?

Tja, een ijskrabber is niet direct een relatiegeschenk voor de zomer. Althans dat denken velen. Is dat ook zo? Dat is helemaal afhankelijk van wat u graag wilt bereiken. Wij kunnen u op velerlei manieren ondersteunen om uw bedrijf of product te promoten. Kijk ook eens naar onze zomerse oplossingen zoals een Baseball - of een Truckercap voor de zonnige momenten. Alles geheel afhankelijk van uw klantenkring. Dat kan variëren van kindercaps tot hoeden. Van zonnekleppen tot bandana's. Geheel naar uw wens en steeds bedrukt met uw logo.

All season pakket

Wilt u continu in beeld blijven bij uw klanten en in beeld komen bij potentiële klanten dan is

een speciaal samengesteld pakket denkbaar. Een all season pakket, waarin u uw relatie meerdere producten cadeau doet. Bijvoorbeeld een combinatie van een bedrukte paraplu, een cap of hoed en een ijskrabber. Voor ieder weertype een oplossing. Dat is uw boodschap voor uw relatie: “wij hebben voor uw probleem altijd een oplossing”. Dit mag u ook van ons Rezomi.nl verwachten. Wij zetten alles op alles om uw wensen uit te voeren en bieden u dus mooie producten aan.Wij nodigen u dan ook graag uit eens in onze webwinkel rond te kijken en uw keuze of keuzes te bepalen. Uiteraard kunt u met uw vragen altijd bij ons terecht. En voeren wij uw opdracht met de grootste zorgvuldigheid uit. Dat is beloofd!

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01