Flessenopener

Bestel hier uw eigen flesopener met logo. Maak mensen blij met dit item en breng uw bedrijf op het juiste moment onder de aandacht van uw doelgroep. Een spotlight op uw bedrijf op een moment dat mensen meestal in een goede stemming zijn. Dat is echte timing! Bestel nu makkelijk en snel, bij Rezomi.nl!

Rezomi webshop

Flessenopener

Flesopener basic

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 35x28mm
Breedte: 10mm

Een Kyo plastic flesopener met stevig handvat is leverbaar in 5 kleuren. Een handige hulpmiddel om bij u te hebben of voor op evenementen, beurzen, kantoor of thuis! De drukafmeting van deze flesopener is 35x28mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of 4-kleuren worden bedrukt. Verder beschikt deze plastic flesopener over een metalen opener.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, geel, wit en zwart.

Bekijk het product

Flesopener onderzetter

Materiaal: Plastic
Drukafmeting: tot 40x40mm
Breedte: 82mm

Een Olmux flesopener onderzetter met handige dubbele functie is leverbaar in 4 kleuren. Een handige hulpmiddel om bij u te hebben of voor op evenementen, beurzen, kantoor of thuis! De drukafmeting van deze flesopener is 40x40mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of 4-kleuren worden bedrukt. Verder beschikt deze flesopener onderzetter over een metalen opener.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, wit en zwart.

Bekijk het product

Metalen flesopener

Materiaal: Metaal
Drukafmeting: tot 40x9mm
Breedte: 13mm

Een Gadux metalen flesopener met stevig ontewerp is leverbaar in 5 kleuren. Een handige hulpmiddel om bij u te hebben of voor op evenementen, beurzen, kantoor of thuis! De drukafmeting van deze flesopener is 40x9mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of 4-kleuren worden bedrukt. Verder beschikt deze flesopener onderzetter over een metalen opener.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: blauw, rood, groen, wit en zwart.

Bekijk het product

Aluminium flesopener

Materiaal: Aluminium
Drukafmeting: tot 60x10mm
Breedte: 20mm

Een Gadux aluminium flesopener met stevig ontwerp is leverbaar in de zilveren kleur. Een handige hulpmiddel om bij u te hebben of voor op evenementen, beurzen, kantoor of thuis! De drukafmeting van deze flesopener is 60x10mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of 4-kleuren worden bedrukt. Verder beschikt deze flesopener onderzetter over een metalen opener.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: zilver.

Bekijk het product

Sleutelhanger flesopener

Materiaal: Metaal
Drukafmeting: tot 30x10mm
Breedte: 28mm

Een Hastings sleutelhanger flesopener met stevig ontwerp is leverbaar in de zilveren kleur. Een handige hulpmiddel om bij u te hebben of voor op evenementen, beurzen, kantoor of thuis! De drukafmeting van deze flesopener is 30x10mm en kan in 1-kleur, 2-kleuren of 4-kleuren worden bedrukt. Verder beschikt deze flesopener onderzetter over een metalen opener.


Bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks, dus aarzel niet langer en vraag direct uw offerte aan!

Beschikbare kleuren: zilver.

Bekijk het product

Flesopener bedrukken met logo

Een flesopener bedrukken met uw logo of op zoek naar een grappige weggever? U heeft bij ons online de keuze uit diverse flesopeners. Kiest voor een voordelige giveaway of wenst u een specifieke uitvoering te bestellen om op deze wijze uw klanten op een leuke wijze te verrassen. Uw relaties verdienen aandacht, een flesopener komt over het algemeen goed van pas. Zoekt u naar een bijzondere kurkentrekker of wellicht een elektrische flesopener? Blader door de verschillende modellen. Wij kunnen de flesopener bedrukken en zorgen daarmee graag voor een bijzonder relatiegeschenk naar uw klant of andere relatie.

Opvallende bedrukte flesopener als promotiemateriaal

Een opvallende flesopener met bedrukking is uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Een artikel dat bovendien heel praktisch van toepassing kan zijn. Wilt u flesopeners als sleutelhangers uitdelen als promotiemateriaal? Of er met openers in de vorm van een fles voor zorgen dat er een leuke vorm van verwarring ontstaat? Van luxe flesopeners om een bijzondere relatie te vieren tot het bestellen van goedkoop promotiemateriaal. U kunt deze giveaway eenvoudig online bestellen bij Rezomi.nl. Wij kunnen de flesopener bedrukken met uw logo of slogan en zorgen daarmee voor een bijzonder relatiegeschenk of giveaway die u kunt inzetten op basis van de doelgroep die u voor ogen heeft.

Promotiemateriaal voor iedereen

De bedrukte flesopeners zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal voor iedereen waardoor u binnen de doelgroep een leuke verrassing kunt uitdelen. U kunt daarvoor gebruik maken van de goedkope flesopeners die er beschikbaar zijn. Wij hebben echter ook een andere mogelijkheid:u kunt bij ons complete wijnsets bestellen en een specifieke klant of relatie in het zonnetje te zetten.
Blader door de verschillende flesopeners die we met uw logo of slogan kunnen bedrukken. Wij zorgen er graag voor dat u online de relatiegeschenken eenvoudig kunt bestellen waar u naar op zoek bent.

Bestelt u een flesopener met logo? Dankzij het digitale voorbeeld dat we u toesturen kunt u op voorhand het ontwerp beoordelen. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag.

Toch een ander promotiemateriaal? Kijk dan eens in onze categorieën pennen bedrukken, mokken bedrukken, powerbank bedrukken, zonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken

KvK-nummer: 72214007
BTW-nummer: NL859032711B01