Lempers Select

Website

Lempers Select is een nieuw uitzendbureau waar jij jouw droombaan kunt vinden. Rezomi heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld die aansluit bij de wensen van de gebroeders Lempers. Neem een kijkje op de website!

Blond to go

Content optimalisatie

Blond to go was niet goed vindbaar in Google. Inmiddels is hier verandering in gekomen en hebben wij de content geoptimaliseerd. 'Broodjeszaak Kerkrade', Google het eens.

Jobhunting

Website

Jobhunting is een uitzendbureau in Kerkrade en Heerlen. De website was toe aan vernieuwing en een betere opbouw van content. Rezomi heeft een compleet nieuwe website gerealiseerd die stukken beter vindbaar zal zijn in Google.

Refurbished Planet

Webshop

Refurbished Planet is een compleet nieuwe webshop. Er is een live koppeling opgezet en de verbinding met de leverancier is geautomatiseerd.

Kappersspullen

Content optimalisatie

Met ruim 60 jaar ervaring in het kappersvak en het jarenlang vertegenwoordigen van de grote merken en top producten in de kappersbranche kun je stellen dat je bij www.kappersspullen.com aan het juiste adres bent. Rezomi ging voor deze ondernemer aan de slag met het verbeteren van de huisstijl en SEO.

La Luxury Design

Content optimalisatie

La Luxury Design is een prachtige webshop met diverse interieurartikelen voor thuis. Wij hebben een adviesrapport geschreven om de content te verbeteren en beter vindbaar te worden in Google.

Art of the animal

Website

Remy Hubregtse is het gezicht achter Art of the animal. Met haar passie voor dieren en haar passie voor tekenen maakt Remy de mooiste dierenportretten die er maar zijn. Wij hebben voor haar kunstwerken een website ontwikkeld waar iedereen kan genieten van haar werk!

ME Productions

Website

ReDesign your business! Rezomi heeft ME Productions in een nieuw jasjes gestoken met een compleet vernieuwde website. Het resultaat mag er wezen!

Boerderijcamping Limburgerhof

Website

Boerderijcamping de Limburgerhof ligt op een prachtige locatie in Zuid Limburg. Tevens hebben zij een Pinkpop camping tijdens dit evenement. Rezomi heeft een nieuwe website voor dit bedrijf gerealiseerd!

Dansstudio En Pointè

Website

Dansstudio En Pointé is gevestigd in Kerkrade. Hier kun je terecht bij de beste danslerares van Nederland; Vera Erens! Rezomi heeft een mooie website ontwikkeld. Alle informatie die je nodig hebt kun je hier vinden.

Sjiek boetiek

Logo/huisstijl

Onderneemster Chayenne start haar eigen kledingzaak in Kerkrade Centrum. Wij hebben voor haar onderneming een strak logo ontworpen om goed zichtbaar te worden in de Orlandopassage in Kerkrade.

Voet & Balance

Website

Podopraktijk Voet en Balance is een startende onderneming die wij hebben voorzien van een nieuwe website. Niet alleen een nieuwe website hebben wij ontwikkeld maar ook de complete huisstijl en een prachtig logo!

Dafne Kerkrade

Social media

Dafne Kerkrade is het beste Grieks restaurant in Kerkrade en omstreken. Rezomi helpt ze om dit over te brengen op Facebook. Voor social media ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres.

MH Commerce

Logo/huisstijl

Deze jonge ondernemer was opzoek naar een frisse huisstijl met logo. Hiermee is Rezomi aan de slag gegaan om tot een professioneel resultaat te komen.

Rob Immers catering

Website

Rob Immers catering in Parkstad. Wij hebben een geheel nieuwe website gerealiseerd met de prachtige gerechten van Rob Immers Catering.

Da Angelo Kerkrade

Social media

Rezomi ondersteunt Restaurant Da Angelo met het beheren van Facebook. Wij zorgen dat het restaurant op de juiste tijd en manier onder de aandacht wordt gebracht van de gasten.

De Feestwinkel Heerlen

Website

De Feestwinkel gelegen in Heerlen helpt je verder met alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje, een carnavalsoutfit of een prachtige feesthoed gemaakt op maat. Rezomi heeft een informatieve website ontworpen om een goed beeld te krijgen van De Feestwinkel!

Imozer

Webshop

Imozer is een specialist in diverse artikelen. Tafeltennistafels, voetbaltafels, E-steps en nog veel meer. Rezomi heeft deze prachtige webshop gemaakt. Neem zeker eens een kijkje.

Beja-Cars

Website

Beja-Cars is gespecialiseerd in het in- en verkopen van occasions. Rezomi heeft de website Beja-Cars.nl van een upgrade voorzien middels fotografie en een nieuw webdesign

Senior Coach Parkstad

Website

Voor deze startende ondernemer hebben wij een huisstijl, een logo en de website ontwikkeld. Daarnaast hebben wij de content zo ingericht dat de website goed scoort op zoektermen in Google.

Belettering Limburg

Website

Belettering Limburg kan je helpen met alles wat met reclamematerialen te maken heeft. Maar ook; Raamfolie, magneetplaten en geboorteborden. Rezomi heeft een ReDesign gedaan voor de website. Deze is up-to-date en 100% Mobielvriendelijk!

Steel Design Hermans

Website

Steel design Hermans is een prachtige onderneming die de mooiste creaties maakt met staal. Wij hebben de website gerealiseerd geheel op wens van de klant.