Portfolio

Bekijk hier al onze werken tot nu toe

Dreuwvision

Deze jonge ondernemer helpt je verder om je zelf terug te vinden in deze prestatiemaatschappij.

Kappersspullen

Met ruim 60 jaar ervaring in het kappersvak en het jarenlang vertegenwoordigen van de grote merken en top producten in de kappersbranche kun je stellen dat je bij www.kappersspullen.com aan het juiste adres bent. Rezomi ging voor deze ondernemer aan de slag met het verbeteren van de huisstijl en SEO.

Art of the animal

Remy Hubregtse is het gezicht achter Art of the animal. Met haar passie voor dieren en haar passie voor tekenen maakt Remy de mooiste dierenportretten die er maar zijn. Wij hebben voor haar kunstwerken een website ontwikkeld waar iedereen kan genieten van haar werk!

Dansstudio en Pointé

Dansstudio en Pointé is gevestigd in Kerkrade. Hier kunt u terecht bij de beste danslerares van Nederland; Vera Erens! Rezomi heeft een mooie website ontwikkeld waar u alle informatie die nodig is kunt vinden.

De Feestwinkel Heerlen

De Feestwinkel gelegen in Heerlen helpt u verder met alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje, een carnavals outfit of een prachtige feesthoed gemaakt op maat.
Rezomi heeft een informatieve website ontworpen om een goed beeld te krijgen van De Feestwinkel!

Belettering Limburg

Belettering Limburg kan u helpen met alles wat met reclamematerialen te maken heeft. Maar ook; Raamfolie, magneetplaten en geboorteborden. Rezomi heeft een ReDesign gedaan voor de website. Deze is up-to-date en 100% Mobielvriendelijk!

Voet en balance

Podopraktijk Voet en Balance is een startende onderneming die wij hebben voorzien van een nieuwe website. Niet alleen een nieuwe website hebben wij ontwikkeld maar ook de complete huisstijl en een prachtig logo!

RR-civiel

Vanuit de vestiging in Kerkrade is RR-civiel dagelijks actief met het leveren van diensten en werkzaamheden gericht in de wegenbouw. De hoofdactiviteit is het aanleggen, verbeteren en onderhouden van de infrastructuur in samenwerking met diverse Gemeentes in Zuid Limburg.

Boerderijcamping
de Limburgerhof

Boerderijcamping de Limburgerhof ligt op een prachtige locatie in Zuid Limburg. Tevens hebben zij een Pinkpop camping tijdens dit evenement. Rezomi heeft een nieuwe website voor dit bedrijf gerealiseerd!

Reclamedoeken
Parkstad

Reclamedoekenparkstad is gevestigd in Kerkrade en heeft op verschillende toplocatie's in Parkstad advertentiemogelijkheden.
Webdesign Rezomi!

Slagerij-Traiteur Reumkens Landgraaf

Slagerij Reumkens is gevestigd in Waubach. Rezomi webdesign heeft een nieuwe website gerealiseerd met een ambachtelijke uitstraling.

Beja-Cars

Beja-Cars is gespecialiseerd in het in- en verkopen van occasions.
Rezomi heeft de website Beja-Cars.nl van een upgrade voorzien middels fotografie
en een nieuw webdesign..