Portfolio

Bekijk hier al onze werken tot nu toe

De Feestwinkel Heerlen

De Feestwinkel gelegen in Heerlen helpt u verder met alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje, een carnavals outfit of een prachtige feesthoed gemaakt op maat.
Rezomi heeft een informatieve website ontworpen om een goed beeld te krijgen van De Feestwinkel!

Belettering Limburg

Belettering Limburg kan u helpen met alles wat met reclamematerialen te maken heeft. Maar ook; Raamfolie, magneetplaten en geboorteborden. Rezomi heeft een ReDesign gedaan voor de website. Deze is up-to-date en 100% Mobielvriendelijk!

Voet en balance

Podopraktijk Voet en Balance is een startende onderneming die wij hebben voorzien van een nieuwe website. Niet alleen een nieuwe website hebben wij ontwikkeld maar ook de complete huisstijl en een prachtig logo!

RR-civiel

Vanuit de vestiging in Kerkrade is RR-civiel dagelijks actief met het leveren van diensten en werkzaamheden gericht in de wegenbouw. De hoofdactiviteit is het aanleggen, verbeteren en onderhouden van de infrastructuur in samenwerking met diverse Gemeentes in Zuid Limburg.

Boerderijcamping
de Limburgerhof

Boerderijcamping de Limburgerhof ligt op een prachtige locatie in Zuid Limburg. Tevens hebben zij een Pinkpop camping tijdens dit evenement. Rezomi heeft een nieuwe website voor dit bedrijf gerealiseerd!

Reclamedoeken
Parkstad

Reclamedoekenparkstad is gevestigd in Kerkrade en heeft op verschillende toplocatie's in Parkstad advertentiemogelijkheden.
Webdesign Rezomi!

Slagerij-Traiteur Reumkens Landgraaf

Slagerij Reumkens is gevestigd in Waubach. Rezomi webdesign heeft een nieuwe website gerealiseerd met een ambachtelijke uitstraling.