Bereik nog efficiënter jouw doelgroep!

Social Media draagt ongetwijfeld bij aan de communicatie naar de buitenwereld. Jouw doelgroep volgt je niet voor niets. Ze hebben interesse in je merk, producten en/of diensten. Het is daarom belangrijk om precies datgene te delen waar jouw doelgroep op zit te wachten. Daarnaast gebruikt de doelgroep steeds vaker de social mediakanalen om contact op te nemen met jou of jouw bedrijf als zij een vraag of klacht hebben. En natuurlijk is social media de plek om het allerlaatste nieuws te delen.

Het is mogelijk om jouw social media te laten verzorgen door Rezomi. Wij zorgen er dan voor dat jouw bedrijf/onderneming altijd zichtbaar is op het gewenste social media kanaal. Rezomi heeft daarom drie pakketten samengesteld waaruit je een keuze kunt maken. Maar maatwerk blijft natuurlijk ook altijd mogelijk!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Voor een uitleg over onze social media pakketten kun je gerust contact met ons opnemen.
Starter
149
per maand
iedere week 1 nieuwe post
incl. 3 maanden contentplanning
dient zelf geplaats te worden
foto's zelf aanleveren
Kies dit pakket
Plus
249
per maand
iedere week 2 nieuwe posts
incl. 6 maanden contentplanning
worden geplaats op 2 platformen
foto's worden voorzien
incl. maandelijks 1 starter blog
advertentiebeheer
Kies dit pakket
Pro
399
per maand
iedere week 4 nieuwe posts
incl. 12 maanden contentplanning
worden geplaats op 3 platformen
foto's worden voorzien en bewerkt
incl. maandelijks 2 starter blogs
webcare
advertentiebeheer
Kies dit pakket

Onze werkwijze in slechts 4 stappen

Om u een duidelijker beeld te schetsen over onze werkwijze, hebben wij het gehele proces opgedeeld in 4 stappen. Hieronder staat iedere stap beschreven die u bij ons doorloopt.

Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op.

1. Aanmelden en contact

Zodra je bent aangemeld krijg je een korte vragenlijst om inzichtelijk te krijgen wat jouw doelgroep is. Hierna nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken.

2. Informatie verzamelen

Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag met het verzamelen van informatie. Hierdoor kunnen wij de beste posts maken die bij jouw bedrijf passen.

3. Opzetten en plaatsen content

Na het maken en inplannen van de posts op Social Media krijg je toegang tot onze content-kalender zodat je kunt meekijken wanneer de post wordt geplaatst. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de planning!

4. Meer bereik op Social media

Zodra de posts goedgekeurd en ingepland zijn, worden deze berichten geplaatst op Social Media. Nu heb je meer bereik binnen jouw doelgroep en heb je minder zorgen.

Of liever direct aan de slag?

Waar wacht je op?

Vraag hier eenvoudig een offerte bij ons aan, wij denken graag met je mee om er een succesvol project van te maken!

Bedankt voor uw bericht! Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling
Ow er ging iets fout bij het invullen van het formulier, controleer al uw gegevens a.u.b.