Zakelijke e-mail

Het lijkt zo “gewoon”. Iets waar je niet meteen bij stil staat als je een onderneming start of een website introduceert. Een veilige mailbox met je eigen domeinnaam. Tegenwoordig maakt e-mail een groot deel uit van uw dagelijkse bedrijfsvoering en wordt het gezien als een belangrijk communicatiemiddel. 

De noodzaak om altijd en overal toegang tot uw e-mail te hebben wordt steeds groter. Bent u op zoek naar een email hosting oplossing voor zakelijk of privé gebruik, maar u wilt niet veel geld investeren in mailservers, hardware of onderhoudskosten? Rezomi in Heerlen en Kerkrade ondersteunt u met e-mail hosting oplossingen waarmee u prima uit de voeten kunt. U kunt er zeker van zijn dat uw berichten veilig zijn. Dat de privacygevoelige inhoud van uw e-mail niet verkocht wordt aan adverteerders. En dat u uw mailbox kunt gebruiken zonder ongewenste pottenkijkers. Een zakelijke e-mail adres draagt bij aan een professionele uitstraling en kan ervoor zorgen dat je beter vindbaar bent voor Google. 

Waarom je eigen e-mail domein?

De providers waar je een 'gratis' e-mailadres kan registreren bieden de gebruiker en zijn/haar bedrijf geen veiligheid. Er is een grote kans dat ze uw berichten scannen op verkoopbare informatie. De op deze wijze verkregen informatie verkopen zij aan adverteerders die u vervolgens benaderen met productaanbiedingen of diensten. Wij begrijpen dat uw mailbox ook uw mailbox moet blijven en dat daar verder niemand in hoort te kijken. Rezomi hosting in Parkstad Limburg helpt u als ondernemer. 

Ga maar eens na welke gevoelige informatie u verstuurt per e-mail. Deze informatie wilt u niet met iedereen delen, laat staan met externe adverteerders. Rezomi zorgt voor een beveiligde mailbox en zo weet u dat er niemand over uw schouders meekijkt en uw gegevens veilig worden opgeslagen. 


Veilige webmail

Als u bij Rezomi in Heerlen en Kerkrade gebruik maakt van e-mail hosting krijgt u er een professionele en veilige webmail omgeving bij. Onze omgeving staat gelijk aan e-mailprogramma's die je op je PC, smartphone of tablet gebruikt, zoals bijvoorbeeld Outlook. Zo kan je alsnog genieten van al uw favoriete functies, maar dan in een nog veiligere omgeving. Het is tevens mogelijk om een zakelijke e-mail af te sluiten en toch in je vertrouwde e-mail omgeving te blijven werken. Zo kan er een connectie met Gmail of Outlook worden gemaakt. 

Met de email hosting van Rezomi beschikt u al voor een paar euro per maand over een professionele e-mail omgeving waarmee u, naast uw e-mail ook altijd en vanaf elke locatie toegang heeft tot uw agenda en contacten. U kunt uw e-mail niet alleen op kantoor of thuis ontvangen en versturen, maar ook onderweg via uw smartphone! De email hosting van Rezomi ondersteunt Microsoft Outlook en Google Gmail. Met Outlook Anywhere heeft u vanaf elke locatie via uw smartphone toegang tot Microsoft Outlook. Daarnaast beschikt u over voldoende opslagruimte en wordt er standaard een dagelijks back-up gemaakt van uw e-mailberichten.

Wilt u meer te weten komen over Rezomi bekijkt dat onze website of lees ons interview.

Geplaatst op:

16/7/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen