Hoe laat ik een website maken?

Natuurlijk wil je als ondernemer of organisatie bekend zijn bij een breed publiek. Zelf een website maken is eenvoudiger dan ooit te voren maar kan desondanks tegenvallen. Je kunt ook een begin maken met een website en wanneer je niet helemaal tevreden bent dit als basisvoorstel gebruiken in samenwerking met een professionele webontwikkelaar.

Rezomi is zo’n professionele webontwikkelaar gevestigd in Heerlen en Kerkrade. Zoek niet verder en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Rezomi is uw totaaladviseur voor webdesign, locatie- en productfotografie en online marketing. Vanuit onze locatie in Heerlen en Kerkrade verzorgen wij de online introductie op internet voor veelbelovende startende ondernemers en innovatieve organisaties/bedrijven. Bij Rezomi uw website laten maken verzekert u van een moderne en doordachte website met een hoge functionaliteit en uiteraard mobielvriendelijk(mobile friendly).

Zelf een website maken?

Natuurlijk kunt u een website zelf proberen te maken. De voordelen zitten met name in de lagere kosten. Maar wat zijn nou de nadelen?

Zelf een website maken kost tijd. Je moet als bedrijf of (zelfstandige) professional ook je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Houd je dan genoeg tijd over om nog zelf een website te bouwen? Niet alleen het opzetten van de website neemt tijd in beslag. Denk hierbij ook eens aan het maken van goede productfoto’s of locatiefotografie. Een mooi webdesign ontwikkelen die past bij je imago is niet makkelijk. Ook moet een website goed opgebouwd zijn om te ranken in Google. Een website moet op het gebied van SEO goed in elkaar steken. Vanaf de opstart zul je hiermee bezig moeten zijn op het juiste resultaat in de zoekmachines te realiseren.

Is het resultaat wel professioneel? Wanneer u een website laat maken bij Rezomi, voldoet het resultaat vrijwel altijd tot in de details aan professionele normen. Wanneer u zelf aan de slag gaat, bestaat het gevaar dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet. Voorbeeld: Is de website wel “mobielvriendelijk”? Een mobielvriendelijke website is in dit tijdperk uiterst belangrijk.

U staat er alleen voor. Het is uw eigen project dus u hebt geen vangnet van een professionele support. Voor hulp bent u vooral afhankelijk van online kennis. Het zoeken van hosting (= het huren van webruimte) voor uw website kost tijd en geeft administratieve rompslomp. Rezomi Hosting ontzorgt u als ondernemer of organisatie en zorgt ervoor dat u de focus op uw eigen onderneming kunt houden. Rezomi biedt verschillende Hostingpakketten aan die bij uw wensen aansluit.

Veel gehoord: Zelf een website maken met een online website builder

Een eenvoudiger alternatief om als bedrijf of (zelfstandige) professional een website te bouwen is een online website builder als Jimdo, Weebly en Strinkingly. Ze zijn eenvoudig in gebruik en u kunt er echt snel een leuke website mee opzetten (vaak al binnen een dag.)
Eigenlijk kennen online website builders een groot en belangrijk nadeel wanneer je als bedrijf of (zelfstandige) professional een professionele website wilt maken: ze zijn beperkt wat betreft technische en visuele functionaliteit. Daardoor ligt eenvormigheid op de loer en u wilt toch ook opvallen. Als websiteontwikkelaar moet je dus ook creatief zijn. Op welke manier spreek ik met mijn website een breed publiek of mijn klantenkring aan? Ben ik goed vindbaar in Google?

Bij het maken van een website komt veel kijken. Denk aan hosting, huisstijl, SEO, SEA, (social) marketing en onderhoud. Daar kunt u zich druk om maken, of dat kunt u over laten aan de professionals van Rezomi. Niks moet, alles kan. Rezomi creëert, adviseert waar nodig en begeleidt u door de technische wereld van webdesign, product-/locatiefotografie en online marketing.

Hoe werken wij?

Het begint bij een persoonlijke oriëntatie en een strategische scan. U kent uw onderneming of organisatie als geen ander. Hoe je dat vertaalt naar een aansprekende website? Daar helpt Rezomi u mee. We bundelen onze krachten. Bij de intake vragen we u het hemd van uw lijf en kijken we mee in uw keuken.


Waarom doen wij dat?

 • Wij willen uw bedrijf leren kennen.
 • Wij gaan op zoek naar wat u onderscheidt in de branche
 • Wij laten u zien wat er mogelijk is op het gebied van creatief webdesign
 • Samen komen wij tot een inzicht over de opbouw van uw website
 • En bespreken met u of de bouw en het onderhoud van uw website past binnen uw budget

Opstarten en nazorg

We snappen dat u zich liever bezig houdt met uw eigen onderneming/organisatie. Daarom dragen wij zorg voor updates en zorgen we dat alles netjes blijft werken.

Inzicht in uw online kansen en concurrenten

 • Nadat we u hebben leren kennen, richten we ons tot uw branche. Waar zijn uw concurrenten zichtbaar? Zijn er zoektermen waar zij goed scoren en u nog niet? Kunnen we gebruik maken van content marketing?
 • Wij maken de activiteiten van concurrenten inzichtelijk
 • Wij brengen onbenutte kansen in beeld
 • Wij ontwerpen een “eigen smoel”. Of steken, als u dat wenst, uw huidige beeldmerk in een modern jasje.

  Niet elke uitdaging laat zich meteen oplossen. Om te innoveren moet je soms gewoon beginnen. Van de belangrijkste functies of designs maken we daarom eerst een ontwerp.

Ontwerp dat werkt

Eerst gaat Rezomi aan de slag met een creatief ontwerp. Met een digitaal concept verkennen we verschillende mogelijkheden en designs. Zo haalt Rezomi het beste uit uw budget.

Rezomi in het kort:

Persoonlijke benadering

Voor creativiteit is persoonlijk contact nodig, daarom presenteren we designs persoonlijk.

Budget

Rezomi biedt verschillende pakketten aan. Dus altijd passend binnen uw budget! Maatwerk is altijd mogelijk en wij geven een duidelijk inzicht in uw kosten.

Alles in eigen beheer

Mocht u hieraan behoefte hebben kunt u gemakkelijk zelf zaken wijzigen op uw website. Lekker zelfredzaam.

Maatwerk design

We werken voor u, en voor uw onderneming. Uw website heeft dus een eigen gezicht. We maken uw website tot een onderscheidend online juweeltje.

Mobielvriendelijk!

Klanten bezoeken een website steeds vaker ook op tablet en mobiel. De afgelopen drie jaar gaan meer mensen online via hun smartphone dan met hun laptop. Daarom zijn al onze websites en webshops responsief: perfect op ieder apparaat. Een mobielvriendelijke website dus.

Lancering & nazorg: uw website iedere dag een stukje beter

Voordat we uw website lanceren plannen we een opleveringsgesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we samen door hoe u uw website zelf kan beheren. Vervolgens richten wij ons op het beheer van uw website. Net zoals alle software, moet ook uw website onderhouden worden. Rezomi snapt dat u zich liever bezig houdt met uw eigen onderneming, daarom dragen wij zorg voor updates en zorgen we dat alles netjes blijft werken. De mogelijkheden zijn uiteraard afhankelijk van het pakket dat u bij Rezomi afneemt.

Natuurlijk hebben wij uw interesse gewekt! Wenst u ook een mobielvriendelijke website? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Rezomi, uw adviseur en creatief ontwerper van uw website in Limburg, gevestigd in Parkstad. Lees meer over Rezomi in ons interview op de website.


Geplaatst op:

9/10/2018

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen