Een tijdje geleden kwamen wij in contact met Monique Deitz in Kerkrade. Monique is van oorsprong verpleegkundige. Sinds 1987 is zij podotherapeut. Na diverse (loondienst)omzwervingen in Noord Brabant en Limburg besloot ze het roer om te gooien. Ze startte een eigen pedicurepraktijk genaamd Voet & Balance. Monique hecht er waarde aan iets te kunnen betekenen voor mensen. Door haar jarenlange ervaring als podotherapeut is het verzorgen van voeten dagelijkse praktijk. Monique geniet van haar werk als haar cliënten tevreden zijn.In haar eigen praktijk aan de Groot Nullandstraat 23 in Kerkrade kan zij een goede en persoonlijke  zorg bieden aan haar cliënten. Zij vindt, naast een goede behandeling, aandacht voor de mens in de stoel heel belangrijk. Vertrouwen opbouwen met de cliënt door een goed gesprek tijdens de ​behandeling vindt ze heerlijk. Het kost natuurlijk wel iets meer tijd maar als zelfstandige kan zij haar afspraken zelf indelen en haar eigen prioriteiten stellen. Door haar ervaring als podotherapeut kan zij net iets meer bieden dan een pedicure. Haar doel: cliënten met pijnklachten door likdoorns en/of nagelproblemen zonder pijn de deur uit laten gaan na een behandeling door bij Voet & Balance.
Monique biedt in eerste instantie voetverzorging met persoonlijke aandacht. Haar andere doel is om mensen meer balans in hun leven te kunnen geven. Wat daarbij kan helpen is het dragen van magneetsieraden en –accessoires. Haar motto: ‘People living the life they love and enjoy’!

Persoonlijke aandacht, dat past ook helemaal binnen het bedrijfsconcept van Rezomi in Parkstad Limburg. Monique had de wens een “eigen gezicht” aan haar bedrijf te geven. Een eigen logo en huisstijl dus. Belangrijke onderdelen van het logo en de huisstijl waren; balans, rust en herkenbaarheid. Neem een kijkje op de nieuwe website; www.voet-en-balance.nl.


Logo en Huisstijl ontwikkelaar Parkstad Limburg

Rezomi ging eerst aan de slag met een ontwerp van het logo (ook wel beeldmerk genoemd). Herkenbaarheid was voor Monique erg belangrijk. Twee van haar doelen, voetverzorging en balans in het leven, moesten duidelijk naar voren komen in logo en huisstijl. Rezomi stelde een aantal concepten op en legde ze voor aan onze opdrachtgever Monique Dietz. Hierboven kunt u zien wat het resultaat is van deze creatieve gesprekssessie tussen Monique en Rezomi.

Visitekaartjes

Monique had daarnaast ook de wens visitekaartjes te laten ontwerpen, uiteraard in de huisstijl van Voet en Balance. Het ontwerp, maar ook het drukwerk van de visitekaartjes wordt door Rezomi uitgevoerd. Hiermee ontzorgen wij de ondernemer. Dit past dan ook weer binnen ons totaalconcept.


Webdesign

Het volgende doel is het ontwerpen van een geheel nieuwe website. Rezomi ontwerpt op basis van de huisstijl en het logo een geheel nieuwe, en mobielvriendelijke website.
De opzet van de website van Voet en Balance in Kerkrade moet vooral gebruiksvriendelijk zijn. Makkelijk te overzien: de bezoeker moet een rustgevende ervaring hebben bij een bezoek aan de website van Voet en Balance in Kerkrade. Geen franje maar eenvoud en uitstraling. Zo kunnen cliënten van Voet en Balance hun afspraak via de website inplannen. Hierbij hoort een duidelijk prijzenoverzicht met een standaard prijs per behandeling. Uiteraard is het ook mogelijk contact op te nemen met Monique via een contactformulier of via mail.


Dus voor het ontwerp van een logo, uw eigen huisstijl of een website, Rezomi helpt u uw bedrijf of merk sterk in de markt te zetten. Om uw doelgroep te prikkelen, mensen nieuwsgierig naar u en uw bedrijf te maken en ze aan te sporen om contact met u op te nemen. Zo kunnen we een logo voor u ontwerpen of restylen en dat vervolgens door ontwikkelen naar een complete huisstijl. Als dat eenmaal staat, kunnen we echt alles. Ook op het gebied van marketing.
Rezomi in Heerlen en Kerkrade ontwerpt naast een website, visitekaartjes, spandoeken, reclameborden, auto belettering (car wrapping), magneetplaten, flyers, infographics en folders voor u. En voeren desgewenst de productfotografie voor u uit. En daarnaast alle andere uitingen die u nodig hebt om uw bedrijf op de kaart te zetten en te houden. Wij houden van een uitdaging. Houdt u van een frisse blik op uw bedrijf? Maak dan een afspraak met Rezomi!

Geplaatst op:

29/1/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen