Doordat het bedrijf de werkzaamheden geheel in eigen beheer en productie kan uitvoeren, zijn zij vanaf het eerste moment nauw bij een project betrokken. En behartigen zij de belangen van hun klanten met passie voor het product vanaf de start van een opdracht. 

Steel Design Hermans waarborgt de kwaliteit van hun producten door een juiste methode van bewerken, verwerking en strenge, visuele controles. 

Een op maat gemaakt advies waarbij de meest actuele richtlijnen de basis zijn van het product en waarbij de wensen van de klanten worden meegenomen. Uiteraard in combinatie met oog voor detail. Ook voor praktische oplossingen, het meedenken over oplossingen of reparaties bent u bij Steel Design Hermans aan het juiste adres.


De vraag van de ondernemer en de rol van Rezomi bij deze opdracht

Elron kwam in contact met Remco en Enzo van Rezomi in Heerlen en Kerkrade. De vraag van Elron was in eerste instantie eenvoudig: ik heb een website voor mijn bedrijf nodig.
Daarbij werd een beroep gedaan op de creativiteit van de ontwerpers van Rezomi. Maar zo eenvoudig als het eerst leek was het toch niet. Wat moest beginnen met een 'simpele website' draaide al snel uit op een diepgaande website met een database in meerdere lagen. Door te brainstormen met  de ondernemer werd gekeken wat noodzakelijk en mogelijk was. En zochten wij samen naar oplossingen. Net zoals Steel Design Hermans opdrachten van klanten uitvoert op basis van passende adviezen gaat ook Rezomi kijken naar de wensen van de opdrachtgever.
Het begint dus bij een goed gesprek. En een juiste inventarisatie, analyse en uitvoering van de ondernemerswensen. Soms moet je even een pas op de plaats maken, van een afstand kijken naar ontwerpen of concepten, die aanpassen en verder bouwen aan het eindproduct.

Een website met de diensten van het bedrijf, handige links, een blog pagina, verwijzingen naar Social Media en, niet geheel onbelangrijk, de contactpagina. En natuurlijk mobielvriendelijk!

Hebben wij je interesse gewekt, bel dan eens met de adviseurs van Rezomi in de regio Parkstad. Wij bieden creatieve oplossingen!

Geplaatst op:

19/5/2020

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen