“Ambachtelijke kwaliteit en zich kunnen onderscheiden”, dat zijn belangrijke drijfveren voor de ondernemers Léon en Anouk Reumkens uit Landgraaf. Zo kiezen zij bewust voor vlees van Porc Qualité Ardenne, een coöperatieve vennootschap van ambachtelijke varkenshouders uit de Ardennen. Slagerij Reumkens Landgraaf is een echt familiebedrijf, al sinds 1934! Verder bent u bij Slagerij Reumkens Landgraaf aan het goede adres voor verse, veelal zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan koude schotel, salades maar ook traditionele Limburgse producten zoals gebakken pastei en zuurvlees wat bij Slagerij Reumkens allemaal uit eigen keuken komt. Zij verzorgen ook het eten voor feesten en partijen. Van hapjes tot buffetten tot barbecues.

Maar hoe kun je deze (familie)passie ook onder aandacht brengen van een breder publiek?


Léon en Anouk kwamen in contact met Rezomi. Een website is al lang veel meer dan een manier van communiceren. Een website is tegenwoordig dé etalage van het bedrijf. Een winkel, maar dan online. Een goed vindbare, mobielvriendelijke en aantrekkelijke website draagt dan ook direct bij aan het bedrijfssucces. Goede productfotografie en een overzichtelijke website, dat trekt klanten aan.


Ook nu kozen León en Anouk bewust voor webdesign van Rezomi. Wij hebben, op basis van de wensen van Léon en Anouk, een geheel nieuwe website ontwikkeld.
Uitgangspunten van deze opdracht: Uitstraling, gemak voor de ondernemer, mobielvriendelijke website en een live social media stream. Foto’s die de ondernemer op Facebook plaatst, komen automatisch op de website te staan. Kortom, de passie van de ondernemer is ook de passie van Rezomi. Webdesign is tenslotte maatwerk. En uw klanten: zij vinden u steeds vaker via de zoekmachines op internet!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Rezomi,
06-46 74 79 40. Of kijk op onze website www.rezomi.nl. Wij maken graag een afspraak met u!

Geplaatst op:

24/9/2018

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen