Een website opzetten is de eerste stap om uw bedrijf naar internet te brengen. Een absolute must als de ondernemer van vandaag, maar ook van de toekomst. Maar als uw website al een tijdje online is, bent u er dan? Is uw website nog vindbaar? Website en webshop onderhoud is van belang om beter vindbaar te worden in Google. Rezomi in Heerlen en Kerkrade informeert u graag over de noodzaak uw website ook toekomstbestendig te maken.


De eerste tekenen die aanleiding zijn voor een reDesign

1) U heeft geen toegang meer tot de website

Dit is een veel voorkomend probleem. Voor veel ondernemers is het maanden, soms zelfs jaren geleden, dat zij hun content op de website hebben geactualiseerd of onderhoud hebben uitgevoerd. Niet omdat zij er niet naar omkijken maar simpelweg omdat zij geen toegang meer hebben tot hun eigen website. Vaak kun je niet eens meer achterhalen wie je website heeft ontworpen. Dit komt voornamelijk omdat de ontwerper van de website geen goede instructie heeft gegeven over het beheren van de website. Rezomi in Parkstad Limburg creëert niet alleen een mooie en gebruiksvriendelijke website maar geeft u ook de tools om uw website te beheren. En ook bieden wij u aan om de complete hosting te verzorgen van email tot domeinnaam.

2) Uw website is zo ingewikkeld opgesteld dat u de site niet kunt beheren

Beleeft u geen plezier in het beheren van uw website? Of kost het beheren u teveel tijd? Of past u de website aan maar ziet u dat bij het herladen van de website alle werk verloren is gegaan? Misschien is de techniek waarop uw website is gebouwd sterk verouderd. Een website die inmiddels twee jaar operationeel is, kan al achter de feiten aan lopen. De techniek verandert heel snel. Misschien is uw website niet mobielvriendelijk. Waardoor de door u geplaatste blogs niet of nauwelijks worden gelezen. Contentmanagement is van groot belang bij websites, Rezomi kan uw website onderzoeken op functionaliteit en advies geven over hoe het beheer van uw website beter en effectiever kan.

3) Uw website is niet goed beveiligd

U wordt vaak gewaarschuwd voor hackers. Maar is uw website wel goed beveiligd? Website hacking is een veel voorkomend probleem dat gevolgen heeft voor de dagelijkse gang van zaken in een onderneming. En de gevolgen van hacking kunnen een zeer grote impact hebben op uw bedrijf. Zo kan de website in één keer onvindbaar zijn of worden bezoekers via uw website doorgeleid naar  “malware websites”. Dus: beveilig uw website, maak altijd back-ups en stel een plan op als uw website toch onverhoopt wordt gehackt. Rezomi in Heerlen en Kerkrade heeft de kennis in huis om u hierin te adviseren of uw website veiliger te maken. Rezomi hosting zal zorg dragen aan uw veiligheid op het internet. Voorkomen van hacken is tegenwoordig niet altijd mogelijk maar ben voorbereid en werk preventief! Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar wat Rezomi voor u kan betekenen.


Enkele tips als het gaat om reDesign

- Maak uw website mobielvriendelijk. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van smartphones en tablets. Dit leidt tot meer gebruiksgemak.

- Maak gebruik van social media. Maak links naar uw social media pagina’s.

- Voeg nieuwe functionaliteiten toe zoals een blog dat u regelmatig actualiseert.

- Zorg ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk blijft, functioneel en laagdrempelig (Happy customers).

- Kijk eens goed naar de huisstijl en de branding. Is die toe aan vernieuwing, dan kan Rezomi in Parkstad Limburg u hierbij ondersteunen. Wij helpen u met het design maar ook met de marketing op uw website.

- Zijn de gegevens of berichten op uw website nog actueel? Spreekt de website uw doelgroep nog aan? Is de techniek achter de website nog actueel?

- Ververs af en toe uw website. Dat kan door middel van nieuwe teksten, maar ook door het gebruik van andere kleuren of innovatie van uw huisstijl. Op deze manier houdt u uw website ook interessant voor uw bezoekers.

- Veel mensen vragen zich af; ‘Hoe kan ik mijn webshop optimaliseren’. Wij van Rezomi zullen u verder helpen om zo sterk mogelijk te worden op de online markt.

Het reDesignen van uw website kan een behoorlijke kluif zijn, zeker als u niet thuis bent in de moderne techniek van het internet. Zoekt u dus ondersteuning, creativiteit en technische kennis voor een veilige website, denk dan aan Rezomi. Wij helpen u graag, maar vooral goed! Lees ons interview om meer te weten te komen over Rezomi.

Geplaatst op:

18/6/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen