U kent ze ook wel, de reclamedoeken op drukke verkeerspunten of bij stoplichten. Steeds vaker via een beeldscherm, meer adverteerders, een korte “zichttijd” en daarom ook minder opvallend. U kiest bewust voor adverteren en u bent op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf te promoten.

Zoek niet langer! Bij Reclamedoeken Parkstad vindt u maatwerk voor uw boodschap of uw bedrijf. Uw eigen ontwerp op een reclamedoek? Of onze hulp bij het ontwerpen van uw logo of reclame-uiting? Rezomi helpt u graag hierbij.

Reclamedoeken Parkstad in Kerkrade is een kleine, persoonlijke onderneming die u als ondernemer of organisatie graag op weg helpt bij het adverteren in de regio Parkstad. Het enthousiaste team zorgt ervoor samen met u, een succes maken van uw promotie in de regio Parkstad! Een spandoek op één van de centrale punten in Parkstad is zichtbaar op elk moment van de dag. Niet delen en niet doorbladeren naar andere adverteerders, zoals dat bij digitale reclamezuilen wel het geval is. Uw onderneming of organisatie is 7 dagen in de week, 24 uur per dag te zien!

De beitel - Heerlen


Reclamedoeken Parkstad spreekt met u de periode van adverteren af en plaatst uw reclamedoek. U kunt een keuze maken uit verschillende locaties. Bijvoorbeeld, de Beitel in Heerlen en het Euregiopark in Kerkrade. Kijk op de website van  www.reclamedoekenparkstad.nl voor meer locaties.
Reclamedoeken zoekt altijd nieuwe locaties voor het plaatsen van reclamedoeken. Heeft u een locatie ter beschikking? Laat het reclamedoeken weten, ze komen graag met u in contact.

Reclamedoeken Parkstad in Kerkrade kwam in contact met Rezomi (www.rezomi.nl). Een website is al lang veel meer dan een manier van communiceren. Een website is tegenwoordig de etalage van het bedrijf, dus ook voor Reclamedoeken Parkstad. Nu hadden zij al een website, maar een redesign en vernieuwende kijk kan nu eenmaal nooit kwaad.


Rezomi biedt een totaalconcept aan. Zo heeft Rezomi een nieuwe website voor Reclamedoeken Parkstad ontwikkeld. Een goed vindbare, mobielvriendelijke en aantrekkelijke website. Daarnaast heeft Rezomi de locatiefotografie verzorgd op de Beitel, de Kissel in Heerlen, de Locht en het Euregiopark in Kerkrade. Een goed functionerende website draagt dan ook direct bij aan het bedrijfssucces. Goede locatiefotografie en een overzichtelijke presentatie van de mogelijkheden, dat trekt klanten aan.

Euregiopark - Kerkrade


Rezomi fotografeert in de studio of op locatie. Geheel volgens de wensen van de opdrachtgever.
Uitgangspunten voor deze opdracht waren: Uitstraling, gemak voor de ondernemer, mobielvriendelijke website en locatiefotografie. Desgewenst kan Rezomi de klanten van Reclamedoeken Parkstad ondersteunen bij het ontwerpen van een logo voor de onderneming of de organisatie. Rezomi kiest daarbij altijd voor maatwerk! De voordelen van een klein team en de persoonlijke benadering vind je ook terug bij Rezomi. Webdesign en een goede website zijn tenslotte een combinatie van techniek, informatie en actie. En uw klanten: zij vinden u steeds vaker via de zoekmachines op internet!


Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Rezomi,
06 46 74 79 40 Of kijk op onze website www.rezomi.nl. Wij maken graag een afspraak met u!

Geplaatst op:

26/9/2018

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen