Pennen met logo bedrukken

Je eigen pen met bedrijfslogo erop, welke ondernemer zou dit nu niet willen hebben? Niet alleen voor zelf mee te schrijven maar uiteraard ook om uit te delen aan (potentiële)klanten en vrienden. 

Waarom zijn pennen populair als promotiemateriaal of relatiegeschenk?

Uit recente onderzoeken komt naar voren dat pennen de absolute nummer één zijn op het gebied van promotiemateriaal. Waarom is dit zo? Waarom zou je kiezen voor een pen als relatiegeschenken? Promotiemateriaal of relatiegeschenken zoals pennen ondersteunen uw relatie-marketing.

Pennen bedrukken met het logo van jouw bedrijfslogo. Het gebeurt wereldwijd iedere dag. Schrijven. Krabbelen. Tekenen. Krassen. Markeren. We verslijten tijdens ons leven onwijs veel pennen. Of we nu op ons werk zijn, op school of onderweg, de pen is een object waar we constant mee te maken hebben. Ook binnen bedrijven behoort dit schrijfgerei tot de dagelijkse kost.

Rezomi zet een paar goede redenen voor je op één rij als het om pennen gaat:

  • Een pen is een goedkoop product om aan te schaffen. Uiteraard kun je ook kiezen voor de duurdere pennen als je echt iets speciaals wil aanbieden of je wil onderscheiden.
  • Een pen wordt dagelijks veel gebruikt.
  • Een pen kun je overal inzetten als promotie van jouw bedrijf. Op beurzen of festivals, evenementen en scholen. Maar ook als weggever bij het verzenden van een bestelling (bijsluiten in het pakket met het bestelde artikel).
  • Pennen zijn vrij gemakkelijk te bedrukken.
  •  Een pen wisselt in zijn ‘leven’ gemiddeld 7x per eigenaar. Het logo of de naam van het bedrijf komt dus vaker in verschillende handen.
  • Pennen zijn in vele soorten, maten en materialen verkrijgbaar.
  • Een pen ligt vaak in het zicht, je logo wordt dus vaak gezien.
  •  Geschikt voor een brede doelgroep, van jong tot oud. Pennen zijn een geliefd artikel.

Het meest gekozen promotieartikel is misschien wel de pen.

Een lekker veilig artikel dat in iedere situatie eigenlijk kan. Iedereen heeft wel eens een pen nodig. Hij blijft op een bureau liggen en de gebruiker wordt zo af en toe aan jouw bedrijf herinnert. De pen als relatiegeschenken is gewoonweg een nuttig gebruiksvoorwerp.

Er zijn in onze moderne maatschappij veel gebruiksvoorwerpen waar we absoluut niet zonder kunnen. Neem bijvoorbeeld de muis van onze computer. Zonder dit kleine ding zou het enorm lastig werken zijn. Of wat dacht je van de pinpas? Dankzij dit handige plastic kaartje kun je in binnen- en buitenland zonder problemen aankopen doen, zonder dat je een portemonnee vol met contact geld bij je hoeft te dragen. Wat deze twee voorbeelden met elkaar gemeen hebben is dat we ze zonder erbij na te denken gebruiken. Hoewel we zowel de muis als de pinpas niet zouden kunnen missen, zijn ze als het ware ‘onzichtbaar’ geworden en staan we niet stil bij het gemak van deze dingen. Een andere voorbeeld dat hier mooi bij aansluit is de pen. Ook al werken we tegenwoordig veel met computers, de pen is nog altijd een van de meest gebruikte voorwerpen in huis en vooral op je werk. Over het nut van de pen zijn we het allemaal wel eens. Het nut van een goedkoop bedrukte pen als relatiegeschenken mag dus niet onderschat worden!

De meest gebruikte pennen zijn vaak exemplaren die bedrukt zijn met een logo, adres of boodschap van een bedrijf. Pennen zijn daarom het ideale relatiegeschenken of promotiemateriaal! Ze zijn bovendien enorm gewild op beurzen of conferenties en zijn dus voor meerdere doeleinden te gebruiken. Een mooie bijkomstigheid van de pen als cadeau voor je klanten of relaties is de scherpe prijs. Rezomi biedt u een ruime keuze in pennen. Ga eens kijken in onze webshop en laat u adviseren over het bedrukken van de pennen. En heb je nog geen logo, of is het logo aan vernieuwing toe? Dan kan Rezomi je ook verder helpen. Onze ontwerpers denken met je mee en creëren een mooi en herkenbaar logo.

Lees ons interview om meer te weten te komen over Rezomi.

Geplaatst op:

2/7/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen