Eindelijk is het zover. De webshop van Rezomi is geopend!

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de nieuwe webshop van Rezomi. We zijn dan ook blij met het resultaat en het eerste deel van het assortiment staat online. Wij hebben voor de opening een selectie gemaakt in ons assortiment promotiematerialen en relatiegeschenken. Naast de producten die zijn uitgelicht op de site zijn er nog tal van andere keuzemogelijkheden.

Voor de Rezomi webshop hebben we gekozen voor een variërend aanbod promotiematerialen en relatiegeschenken. Deze artikelen zijn nu direct in de Rezomi shop te koop. Het productaanbod op Rezomi.nl zal ook regelmatig geactualiseerd en aangevuld worden.

Wat kunt u in onze webshop vinden?

Promotiemateriaal

Bekende, maar vooral sterke merken hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn altijd herkenbaar. Het inzetten van promotiemateriaal speelt daarin een belangrijke rol. Toch besteden marketeers daar meestal niet veel aandacht aan. Rezomi geeft u graag tips voor een maximale en optimale inzet van promotiemateriaal voor de branding van uw merk.

Met bedrukt promotiemateriaal blijft uw boodschap langer hangen! En wij zorgen hiervoor.

Basis van de promotie van uw bedrijf en de inzet van promotiematerialen is een sterke en krachtige huisstijl. Heeft u die nog niet, schakel dan Rezomi in. Rezomi maakt voor een prachtige unieke huisstijl met eventueel een logo. Of je nu op een beurs of op een andere evenement staat, je kunt bijna niet om al het promotiemateriaal heen. Dat is ook niet zo gek, want met het juiste promotiemateriaal val je goed op bij de doelgroep. U kunt nog extra opvallen door het promotiemateriaal met het logo van uw bedrijf te bedrukken. Doordat de promotieartikelen met logo en uw eigen huisstijlkleuren zijn bedrukt, bent u direct herkenbaar en werkt u tegelijkertijd aan het vergroten van de naamsbekendheid (branding).

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken hebben effect. Onderzoeken hebben aangetoond dat relatiegeschenken zeer gewaardeerd worden en dat ze veel op kunnen leveren voor uw bedrijf. Toch is het kiezen voor een relatiegeschenk niet de makkelijkste klus. De keuze in relatiegeschenken is enorm. Reden genoeg om leuke, originele relatiegeschenken te kiezen! Rezomi in Parkstad Limburg helpt u graag op weg bij de keuze van een origineel relatiegeschenk.

Rezomi heeft een breed assortiment aan originele relatiegeschenken. Heeft u een relatiegeschenk gevonden dat bij uw bedrijf past, dan kunt u dit geschenk laten bedrukken met een eigen tekst of logo. De producten zijn op allerlei verschillende manieren te bedrukken. Bedrukte relatiegeschenken zorgen ervoor dat de klant vaak aan uw bedrijf zal worden herinnerd. Een relatiegeschenk draagt daarmee bij aan effectieve promotie voor uw bedrijf! Bent u specifiek opzoek naar een relatiegeschenk en het staat niet in onze webshop, neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Rezomi kan ook een logo voor u ontwerpen. Zo geeft u uw relatiegeschenken een herkenbaar “gezicht”. Heeft u een eigen idee voor een origineel relatiegeschenk? Ook dat kan bij ons. Ons ontwerpteam bespreekt uw plannen graag samen met u. Lees meer over onze werkwijze op onze website www.rezomi.nl!

Interesse in onze originele relatiegeschenken? Neem direct een kijkje in onze webwinkel.

Rezomi in Heerlen en Kerkrade: Sprankelende ideeën en praktische oplossingen!

Geplaatst op:

6/6/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen