Lempers Select is een uitzendbureau opgericht door twee broers en is gevestigd in Heerlen. Familie doet toch net dat beetje meer voor elkaar. Hard werken is waar Abby en Jules voor staan, maar dan wel graag op een leuke manier. Zelf hebben ze aardig wat tijd met de werkschoenen in de regen gestaan. Niet altijd even leuk, maar het gaf de mannen voldoening en het uiteindelijke resultaat was het helemaal waard.

Waar staat Lempers Select voor

Het zijn jonge en gedreven ondernemers met een visie.  Zij zijn dit uitzendbureau gestart omdat ze nog steeds veel kandidaten spreken die niet op de juiste werkplek terechtkomen. De baan past niet bij hun kwaliteiten of karakter. Onvrede over afspraken die niet zijn nagekomen of miscommunicatie, het komt nog teveel voor! Een openstaande vacature wordt vaak zo snel als mogelijk ingevuld waardoor er allesbehalve een optimale matching plaatsvind. Geld mag niet de primaire drijfveer zijn, passie wel! Het geeft Lempers Select een kick om de juiste kandidaat op een juiste (werk)plek te krijgen. Helaas zijn mooie beloftes snel gemaakt. Maar zij maken het waar! Je hoeft de broers niet gelijk te geloven, overtuigen doen zij met daden!

Hart voor uw zaak

De mannen hebben hart voor hun zaak, maar zeker ook voor die van hun opdrachtgevers. De matching van kandidaten gebeurt grondig. Daarom verdiepen zij zich in de opdracht en het bedrijf dat de opdracht geeft. Zij willen het bedrijf kennen! Zij willen weten hoe het werk eraan toegaat, proeven de sfeer en het werkklimaat binnen het bedrijf. “Op het moment dat wij geld belangrijker vinden dan het werkplezier van onze kandidaten, sluiten wij onze deuren!”. Op hun website is uitgelegd hoe zij hierover denken. Natuurlijk zijn er commerciële belangen. Maar de kick om beter, flexibeler en sneller te handelen dan branchegenoten is belangrijker voor Lempers Select. Pas als zij weten wat er speelt in uw bedrijf kunnen zij u écht helpen. Op de lange termijn gaat dit vruchten afwerpen. Dat is hun belofte!

Webdesign

Een huisstijl hadden Abby en Jules al. Maar zij zochten nog naar een nieuwe, aansprekende en makkelijk benaderbare website. De broers kwamen in contact met Enzo en Remco van Rezomi in Parkstad Limburg. Hun opdracht: “bouw een website in het genre van onze huisstijl. Maar zonder veel franjes en met een praktische menukeuze, ofwel, duidelijk en bezoekers moeten makkelijk door de site kunnen lopen.” Met andere woorden; een gebruiksvriendelijke website.

Rezomi Webdesign begreep wat Lempers Select nodig had. En creëerde, met diezelfde passie, een mobielvriendelijk website en uiteraard een gebruiksvriendelijke website, www.lempersselect.nl.
Een contactformulier mag op deze website uiteraard niet ontbreken. De bezoekers kunnen zo makkelijk met Lempers Select Heerlen in contact komen. Ideaal voor het stellen van korte vragen of om je aan te melden als werkzoekende. Rezomi laat de opdrachtgever zien waar je bij zo’n formulier aan moet denken, hoe je het optimaal instelt en hoe je spamreacties voorkomt. En er is uiteraard ruimte voor een blog. In een blog kan de ondernemer zijn passie delen, leren van feedback, een podium vinden voor zijn/haar ideeën, gevonden worden op internet, vertrouwen opbouwen, nieuwe contacten leggen en ga zo maar door. Een must eigenlijk voor elke ondernemer omdat je uiteraard ook goed vindbaar wil worden in Google. Ook hiermee kan Rezomi helpen, het blog vullen met teksten moet je natuurlijk wel zelf doen. Je schrijft immers over je eigen passie en branche.

Kijk eens op onze website, en zoek inspiratie bij onze afgeronde projecten, www.rezomi.nl/portfolio. Dit kan Rezomi ook voor ú doen! Neem gerust contact met ons op en laat u meenemen naar de digitale snelweg. Webdesign, online marketing, hosting en productfotografie, het is onze corebusiness. Wij zijn specialisten op het vakgebied en u hoeft dus echt zelf geen online internetexpert meer te zijn. Wij helpen u graag met bovenstaande ingrediënten om online nog succesvoller te worden!

Geplaatst op:

8/2/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen