Af en toe kom je als ondernemer mensen tegen die gedurende hun leven de innerlijke drive hebben om mensen te helpen naar meer vervulling en geluk in hun leven. Sven Dreuw, 28 jaar oud en woonachtig in Kerkrade, is zo iemand.


Sven kwam in contact met Enzo en Remco van Rezomi in Parkstad Limburg. Sven had een duidelijk beeld van zijn doel. Zo had hij behoefte aan de ontwikkeling van een eigen huisstijl en een website. Rezomi ging aan de slag met de wens van Sven, een aansprekend logo, de basis van een huisstijl. De ontwerpers van Rezomi ontwikkelden een aantal basisconcepten en legden deze ontwerpen voor aan Sven. In overleg met de ondernemer is het concept nog iets aangepast en koos Sven voor dit logo:


Nadat hij begin 2019 tegen een burn-out aanliep is hij zelf op pad gegaan naar een diepere betekenis in dit leven. Dit pad bracht Sven naar verschillende gebieden. Onder andere de kwantumfysica (kwantumfysica heeft de wereld van de wetenschap op zijn kop gezet door aan te tonen dat in de wereld van de kleinste deeltjes van de materie geheel andere natuurwetten gaan gelden dan de tot nu toe algemeen aanvaarde natuurwetten. Al deze door de wetenschap ontdekte eigenschappen hebben een opmerkelijk raakvlak met het denken van de spirituele mens. Er lijkt nu een wetenschappelijke basis te komen van hetgeen door godsdiensten al vanaf het begin wordt verkondigd: “er is meer tussen hemel en aarde) en de epigenetica (epigenetica is het vakgebied binnen de genetica dat de invloed bestudeert van de omkeerbare erfelijke veranderingen in de genfunctie die optreden zonder wijzigingen in de sequentie (volgorde van de basenparen) van het DNA in de celkern).


Daarnaast volgde Sven een Acceptance and Commitment Therapy traject en een Psych-K cursus. Door deze combinatie van zelfstudie en cursussen heeft Sven ervaren dat wij allemaal toegang hebben tot een dieperliggende intelligentie die niet met ons menselijke verstand te begrijpen is. Dit heeft allemaal te maken met het bewustzijn. Wanneer je je aandacht ten alle tijde in het hier en nu kunt houden, treedt je binnen in een bewustzijnstoestand van alleen maar zijn. Zijn kennis wil Sven nu delen met iedereen die hieraan behoefte heeft. Daarom besloot hij om in september 2019 te starten met zijn eigen bedrijf, genaamd Dreuwvision.

Kijk eens op zijn website: www.dreuwvision.nl! En ervaar de hele huisstijl. De website straalt rust en eenvoud uit. Een mooie themakleur, een duidelijke opzet van de website (makkelijk navigeren) en een complete contactpagina. Uiteraard is de website 100% mobielvriendelijk.

Ben jij ook klaar om nieuwe klanten te ontvangen? En wil jij snel aan de slag met jouw onderneming?


Bij Rezomi in Parkstad Limburg zijn wij ervan overtuigd dat voor iedere ondernemer een goed werkende website bereikbaar moet zijn. Geen standaard website of saaie uitstraling, wel een unieke look die jou onderscheidt van de concurrentie! Door onze ervaring en inlevingsvermogen weten wij binnen elke branche een mooi project neer te zetten. Wij staan voor snel online, transparantie en persoonlijke aandacht. Wij verplaatsen ons in jouw bedrijf en gaan vanuit daar aan de slag. Onze doelgroep: ondernemers die een professionele online omgeving willen, zonder hier de hoofdprijs voor te betalen! Bel ons eens en ervaar zelf hoe Rezomi deze zaken aanpakt. Of kijk lees ons interview of neem een kijkje op onze website www.rezomi.nl

Geplaatst op:

22/10/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen