Digital Signing, ook iets voor jou?

Heb je ons al gezien? Op beeldschermen bij, onder andere, Jumbo Supermarkten in Kerkrade of bij het Minli tankstation in Landgraaf. Inmiddels is Rezomi zichtbaar op diverse plekken in de regio Parkstad. Onder het mom van ‘Hoe breng ik mijn onderneming onder de aandacht zijn wij contact gekomen met ESC Media.


Wat is Digital Signing eigenlijk? Vertaal je het letterlijk, dan betekent dit digitaal ondertekenen. Maar eigenlijk kies je voor zichtbaarheid van jouw bedrijf bij het grote publiek.

ESC Media is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in regionale en landelijke digitale Media via zowel indoor als outdoor LED schermen. Bij ESC Media kies je voor een eenvoudige maar doeltreffende manier van adverteren. Naamsbekendheid creëren bij potentiële klanten in een voor jouw bedrijf interessante regio. Dit kan lokaal, (eur)regionaal, provinciaal of zelfs landelijk.

Wil je toepasselijke reclame tonen, zowel aan de huidige en aan de toekomstige klanten?

ESC Media is gespecialiseerd in digitale advertenties op Led-schermen. Zij bieden hun klanten via het unieke narrow-castingsysteem (narrowcasting een gerichte verspreiding van informatie en inhoud, doorgegeven aan een geïnteresseerde doelgroep) de mogelijkheid om op een efficiënte en rendabele manier hun naamsbekendheid te vergroten. De opvallende Led Schermen bevinden zich op strategische, drukbezochte locaties.Denk hierbij aan:

Gezondheidscentra, tandheelkundige centra, supermarktketens, zoals Jumbo supermarkten, horeca/uitgaansgelegenheden, zonnebankstudio’s, bowlingcentra’s, indoor-kinderspeeltuinen, loungebars, kapsalons enzovoorts.

Deze locaties zijn zorgvuldig uitgezocht. Het zijn plekken waar altijd veel publiek komt. De Led Schermen variëren van “32 Inch tot en met “55 Inch. Dit is afhankelijk van de locatie, maar garanderen altijd een goede leesbaarheid. Ook interesse in adverteren? Neem een kijkje op de website van ESC Media, uw partner in digitale Media. Opties uit meer dan 75 locaties!


Zoek je naar content voor digitaal adverteren? Grafisch ontwerper Rezomi in Parkstad Limburg kan de content voor jouw advertentie geheel ontwikkelen. Op basis van jouw wensen en doelen gaan wij aan de slag. Persoonlijke uitstraling, opvallen door kwaliteit en aandacht voor uw huisstijl, aansprekende lay out, dat zijn de speerpunten van de ontwerpers van Rezomi. Zoek je naar inspirerende teksten. Dan kunnen wij ook een handje helpen!Kijk eens op onze website www.rezomi.nl of lees ons interview. Wij doen nog zoveel meer. Rezomi heeft in de regio Parkstad uitgebreide contacten met ondernemers in reclamedoeken, het beletteren van ramen en auto’s en dus ook met ESC Media.


Bel Enzo of Remco en ga met ons in gesprek!

Geplaatst op:

9/10/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen