Desiree Blokker is een echte onderneemster in hart en nieren. IJzersterk en onafhankelijk. Zij noemt haar winkel “de leukste winkel van Heerlen”! Met een duidelijke visie als het om ondernemen en de toekomst van haar bedrijf gaat. Over een “echte” website beschikte Desiree nog niet. Ze was wel al heel actief op Facebook. Modern ondernemen en vooruitzien is nu eenmaal onmisbaar, dat blijkt wel weer in deze moeilijke tijden. Social Media is belangrijk maar de digitale snelweg staat ook niet stil. Dus tijd voor een mooie, informatieve website. Met een “eigen smoel”.

De ontwerper van Rezomi in Heerlen en Kerkrade ging dus creatief aan de slag met haar opdracht. Een logo was er al. Nu beschikt de ondernemer ook over een website die meteen mobielvriendelijk is. Steeds meer mensen zoeken naar producten via een mobiel apparaat (tablet of smartphone). Daar moet je website wil geschikt voor zijn. Rezomi zorgt voor een mooi creatief ontwerp en een goedwerkende website. Tenslotte wil je als ondernemer ook met je tijd mee gaan.

Deze ondernemer zit niet stil. Zo is Desiree in 2016 gestart met haar bedrijf Happy Hatters. Zij decoreert hoeden op een unieke wijze. Veel van haar hoeden kun je heel goed combineren met de prachtige jassen en kostuums uit de Thema&Party winkel. Zij bezorgen je een ongekende uitstraling op (thema)feestjes en partijen.

Ook voor Happy Hatters is een website met een eigen gezicht ontworpen. Ook mobielvriendelijk uiteraard en met een duidelijke koppeling naar dat andere, prachtige bedrijf, De Feestwinkel.

Dus voor een uniek ontwerp, een goed functionerende (mobielvriendelijke) website ga je naar Rezomi in de regio Parkstad. Wij luisteren naar jouw wensen en jouw ideeën! Maar gaan dan zelf aan de slag om zo een creatieve website voor jouw bedrijf te ontwikkelen.

En als je klanten via meer kanalen wil bedienen, praat eens met de adviseurs van Rezomi voor het opzetten van een webshop.

Geplaatst op:

26/5/2020

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen