Zoek het woord “dans” op in Wikipedia en het wordt als volgt omschreven: “Dans (van het Franse danse) is een kunstvorm of een sociaal gebeuren dat meestal op beweging duidt van het lichaam, vaak in combinatie met muziek. Het wordt gebruikt als een vorm van emotionele expressie, sociale interactie of in een spirituele of uitvoerende vorm.” Tja, da’s een hele mond vol.

Vera heeft een duidelijk beeld van haar beleving over de dans:
“Dans is mijn wereld, een wereld vol beweging, plezier, controle over je lichaam en het achterlaten van alles daarbuiten. Al van jongs af aan ga ik op in het genieten van een precies getimede pas, een vloeiende draai of een werveling die ik met mijn eigen lijf voor elkaar kan krijgen.”


Dit dansplezier is Vera’s bestaan. Voor haar is dans meer dan een hobby; het is haar vakgebied. Vera heeft een jarenlange ervaring als(wedstrijd)danseres en docente. Vanaf het moment dat zij in 2016 met succes de opleiding Dansdocent & Coördinator Dans voltooide, staat ze te springen om de kunst aan anderen door te geven en iedereen te verwelkomen in haar wereld. Vera spreekt van een succes als haar cursisten er plezier aan beleven. Om haar wereld nog verder te vergroten, zoekt zij graag de samenwerking op met scholen, bedrijven en instellingen in de regio en kan zij workshops aanbieden. Enthousiaste stagiaires zijn bij haar ook van harte welkom. Zelf volgt zij ook cursussen om up-to-date te blijven en steeds nieuwe vaardigheden en ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van haar passie, de dans.

Bij dansen speelt creativiteit en beleving een grote rol. Dat bracht Vera ook tot de samenwerking met Rezomi in Heerlen en Kerkrade. De creatieve ontwerpers hielpen Vera met het ontwikkelen van een aansprekende website waarin zij zichzelf herkent als passioneel ondernemer. De huisstijl en het logo had deze jonge onderneemster al eerder laten ontwerpen. Rezomi ging aan de slag met de bestaande huisstijl en het logo. Een goed functionerende website moest het worden met een duidelijke menustructuur en een (kleine) webshop. Een website van Rezomi in de regio Parkstad werkt altijd perfect op meerdere (mobiele) apparaten. Dat is tegenwoordig geen luxe maar een vanzelfsprekende voorwaarde! Een website moet gewoonweg mobielvriendelijk zijn. Ook zijn er verwijzingen naar de social media zoals Facebook. Het is ook een website geworden waaraan de ondernemer mooie foto’s kan toevoegen en zelf actief aan de slag is gegaan met een blog te schrijven. Webdesign is voor ons meer dan een website online zetten. De opdrachtgever moet zich herkennen in het uiteindelijke ontwerp. De opzet van de site en de uitstraling. Het bekijken en doorlopen van de website moet als een beleving voor de bezoeker aanvoelen. Het wordt tenslotte “de smoel” van het bedrijf. Rezomi hosting zal ervoor zorgen dat de website altijd online zal zijn!

Bekijk de website van Vera en volg haar op Facebook!

Ben je benieuwd naar jouw spoor op de digitale snelweg, lees ons interview of neem dan eens contact met ons op!

Geplaatst op:

11/12/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen