Boerderijcamping “De Limburgerhof” in Landgraaf is niet zo maar een boerderijcamping. Eigenaren Leon en Anouk Reumkens doen hun uiterste best de bezoekers een mooie vakantie te bezorgen. Naast ruime kampeerplaatsen voor caravans en campers, met een prachtig uitzicht op de Zuid Limburgse heuvels, biedt de camping ook prima sanitaire voorzieningen. En is de boerderijcamping in Landgraaf de ideale kampeerplaats voor liefhebbers van natuur, frisse lucht, rust en ruimte. In het voor- en najaar is het er prima vertoeven voor rustzoekers en mensen die bijvoorbeeld per fiets de omgeving willen verkennen. Een ideale manier om de prachtige natuurgebieden te verkennen. In de zomer zijn het vooral gezinnen met kinderen die voor een bruisende sfeer zorgen. Daarnaast heeft u een schitterend uitzicht op het Zuid Limburgse heuvelland.In juni wordt de camping jaarlijks omgetoverd tot een echte Pinkpop camping. Met alle faciliteiten die nodig zijn om een geslaagd Pinkpop weekend te vieren. De Pinkpop camping De Limburgerhof ontneemt de Pinkpopgasten alle zorgen. Op een centraal gelegen plek in Landgraaf kunt u tot rust komen om vervolgens met busvervoer naar het festivalterrein gebracht te worden.
Op de Pinkpop camping zijn alle faciliteiten aanwezig; douches, toiletten, wastafels, stroomaansluitingen (tegen betaling), eet- en drankgelegenheden en in de avonduren is er zelfs beveiliging voor extra zorg en veiligheid. Meer dan duizend Pinkpop gasten in één weekend, de Limburgerhof in Landgraaf draait er z’n hand niet voor om.

Een website was er al. Maar eigenaren Leon en Anouk zochten naar vernieuwing. Zij kwamen in gesprek met Remco en Enzo van Rezomi. Al snel kwamen de creatieve ideeën met als uitgangspunt, de wensen van Leon en Anouk. De opzet van de website werd geheel vernieuwd. Met een overzichtelijk menu en pictogrammen. En de website kreeg een eigen design, “een eigen smoel” zeg maar.  

Daarnaast is de nieuwe website mobielvriendelijk, en dus, naast de laptop, functioneel op smartphone en tablet. Eigentijds! De website wordt nog aangepast met locatie foto’s. Ook hiervoor is Rezomi verantwoordelijk.
Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op hun website www.limburgerhof.nl en laat u verrassen.

“Een mooi en uitdagend project”, zo geven Remco en Enzo van Rezomi in Heerlen en Kerkrade aan. Bent u ook toe aan een “Upgrade”, of aan een nieuwe website, neem dan eens contact met ons op. Ook voor uw internetmarketing of webhosting. Samen komen wij tot een fantastisch eindresultaat!

Geplaatst op:

18/12/2018

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen