Het ontwerpen van een website is maar één onderdeel van het totaalconcept dat Rezomi aanbiedt. Het is vooral belangrijk dat uw klanten uw bedrijf of organisatie ook kunnen vinden op internet.
Dat zoeken vindt plaats in zoekmachines waarvan Google de grootste is. De kans is groot dat mensen die uw bedrijf, uw dienst of organisatie zoeken dat ook doen. De vindbaarheid op internet maakt een belangrijk deel uit van uw marketing strategie.

Dus hoe hoger de website in Google staat, oftewel hoe beter uw Google ranking is, hoe groter de kans dat ze met u contact opnemen. Niet alleen mensen die specifiek op zoek zijn naar u moeten u vinden op internet. Ook mensen die uw product of dienst zoeken moeten op uw website terecht kunnen komen. Als voorbeeld, mensen zoeken in google naar; ‘hoe wordt mijn website beter vindbaar in Google’. Het is voor bedrijven dan cruciaal om op de eerste pagina in Google te staan. Wanneer je vindbaar bent in Google en dat ook nog op de eerste pagina is de kans groot dat er mensen op jouw website terecht komt. Dit kan je zien als ‘gratis’ verkeer op je website en daarmee vergroot je de kans op potentiële klanten.Zo bestudeert Rezomi bij het ontwikkelen van uw website, en de inhoud van uw website, welke woorden uw potentiële klant intikt als zoekopdracht in Google als ze op zoek gaan. Verder kunt u altijd checken hoe hoog uw website staat in de Google ranking voor deze zoekopdrachten. Nog even ter verduidelijking: het gaat dus om de vermeldingen van uw webpagina's in de organische Google zoekresultaten. De Google zoekresultaten beginnen bijna altijd eerst met (betaalde) advertentie pagina’s. Voor vermelding in de organische zoekresultaten hoeft u niet te betalen. Het kost je wel iets: uw tijd. Met een hoge Google ranking bent u goed vindbaar en dus bereikt u gratis en voor niets meer klanten die op uw website komen.

Hoger in Google komen is makkelijk én moeilijk tegelijk. Hoe doe je dat? Dat kan Rezomi van u overnemen. Wij ontwerpen een website die professioneel is, creatief is en vertrouwen uitstraalt. Rezomi schrijft daarnaast kwalitatief hoogwaardige content waar uw klanten blij van worden. De content van de website moet nauw aansluiten op uw marketingactiviteiten. Door het inzetten van de specialisten van Rezomi zal uw Google ranking snel verbeteren door de juiste content toe te voegen.

SEO (Search Engine Optimization)

Bent u niet tevreden met uw Google ranking, en wilt u beter vindbaar zijn (lees: hoger genoteerd staan) in de Google zoekresultaten? Dan kunt u natuurlijk een SEO cursus volgen.
U kunt ook een specialist aan het werk zetten. Rezomi doet dit graag voor u.
Na een inventariserend gesprek maken wij verbeterpunten van uw website inzichtelijk.

Vaak vragen ondernemers aan ons: “Hoe word ik beter vindbaar op Google?”

Klinkt logisch, u wil tenslotte gevonden worden op bepaalde trefwoorden. Daar wordt natuurlijk op basis van marketing en strategie binnen uw bedrijf of organisatie ook al over nagedacht. Maar als je er even over nadenkt, dan schiet je met het opvoeren van bijvoorbeeld één zoekwoord niets op in Google. Het enige wat verschijnt zijn grote aantallen treffers en ga daar maar eens tussen zoeken. En wat is dan de reden dat iemand dat ene woord intikt?


Je kunt beter de vraag stellen: “Wat zoeken mensen via Google over mijn onderwerp?”


Want als u weet welke vragen en problemen uw doelgroep heeft, dan kunt u de reddende engel voor ze zijn door het beste antwoord te geven op deze vragen. En daarmee slaat u een paar vliegen in een klap:
1) U bewijst dat u de expert bent.
2) Door problemen en vragen als startpunt te nemen, laat u zien dat u uw doelgroep begrijpt. Daardoor is er direct een klik en bouwt u vertrouwen op.
3) Google beloont webpagina’s die het beste antwoord geven op de zoekvraag met de hoogste plekken in de zoekresultaten.

Vaak is een handig middel om deze (uiteenlopende) vragen te beantwoorden: een blog. Per zoekvraag, of groepje gelijksoortige vragen, schrijft u een artikel met de zoekvraag als titel. En als u dat wenst, doet Rezomi dat voor u!


Rezomi zorgt ervoor dat u uw concurrenten voor blijft met een mooiere en goed presterende website door de juiste content toe te voegen op basis van uw wensen en marketing strategie. Na het aanpassen van de content van uw website hebben (be)zoekers een betere ervaring op uw website en dat leidt tot tevreden (potentiële) klanten. U scoort hoger op Google en bent veel beter te vinden op Google.
SEO is dus veelal specialistenwerk. En een heel belangrijk onderdeel van de vindbaarheid van uw website op Google.

De grootste fouten als het om SEO gaat!

Dit zijn veel gemaakte SEO fouten.

1. Het gebruik van de verkeerde zoekwoorden.

Deze SEO blunder wordt waarschijnlijk het meeste gemaakt. Veel webmasters schrijven de zoektermen in hun website waar de meeste mensen mee zoeken. Sta je bij zo’n term op plek 1 in Google dan levert je dat heel veel gratis bezoekers op, maar over het algemeen zijn deze zoekwoorden veel te concurrerend omdat ze niet uniek zijn. En stijg je dus niet in de ranglijst.
Je kunt gewoonweg niet hoog scoren op Google op de zoekwoordcombinaties en in plaats van veel bezoekers trek je er helemaal geen. Goede SEO begint daarom bij goede zoekwoorden onderzoek.

2. Verwarring over meta tags.

Jaren geleden kon je hoger scoren bij de zoekresultaten door de meta description en meta keywords vol te stoppen met zoekwoorden. Hier werd zoveel misbruik van gemaakt dat Google, en ook andere zoekmachines, de zoekresultaten tegenwoordig anders rangschikt. De meeste zoekmachines negeren de meta-keywords bij het bepalen van de volgorde van de zoekresultaten. De meta-omschrijving gebruiken ze vaak wel om een adequate beschrijving van de webpagina weer te geven bij de zoekresultaten. Dus schrijft Rezomi hiervoor een korte en uitnodigende omschrijving van maximaal 156 karakters.

3. Uitsluitend Flash gebruiken.

Flash is een programmeertaal waarmee je mooie websites kunt maken, maar zoekmachines kunnen er praktisch niets mee. Ze hebben geen flauw idee waar de website over gaat en daarom verschijn je nooit hoog bij de zoekresultaten.
Daarom kiest Rezomi altijd voor een HTML-versie van jouw website.

4. Java script

Javascript voor SEO is slecht. Java script is vergelijkbaar met Flash en het wordt slecht gelezen door de zoekmachines. Je kunt er wel mooie dingen mee maken en voor bezoekers kun je de techniek toepassen, maar Rezomi doet dit nooit op strategische plekken.
Een veelgemaakte fout is het gebruik van Java-script in menu’s. Als dit gebeurt zien zoekmachines geen links op je website en slaan ze de onderliggende pagina’s ook niet op in hun database. Ze zijn daarmee onvindbaar via zoekmachines.

Waar checkt Rezomi op als u met ons in zee gaat?
- Zoekwoorden
- Ranking
- Backlinks (een hyperlink van de ene website naar de andere website)
- Gebruiksvriendelijkheid
- Mobielvriendelijk    

Wij optimaliseren daarna uw website voor Google of ontwikkelen een nieuwe website voor uw bedrijf of organisatie. Een website die ook mobielvriendelijk is voor gebruikers en/of bezoekers. Het inschakelen van een specialist bespaart u veel kostbare tijd omdat u niet zelf alles hoeft uit te zoeken. En u zich kunt bezighouden met uw bedrijf en uw klanten.

Rezomi in het kort:

Persoonlijke benadering

Voor creativiteit is persoonlijk contact nodig, daarom presenteren we designs persoonlijk. En gaan wij met u op zoek naar de juiste zoektermen voor uw website.

Budget

Rezomi biedt verschillende pakketten aan. Dus altijd passend binnen uw budget! Maatwerk is altijd mogelijk en wij geven een duidelijk inzicht in uw kosten.

Wij werken voor u, en voor uw onderneming.

Uw website heeft dus een eigen gezicht. Wij maken uw website tot een onderscheidend online juweeltje.

Uiteraard mobielvriendelijk!

Klanten bezoeken een website steeds vaker ook op tablet en mobiel. De afgelopen drie jaar gaan meer mensen online via hun smartphone dan met hun laptop. Daarom zijn al onze websites en webshops responsief: perfect op ieder apparaat. Een mobielvriendelijke website dus.

Lancering & nazorg: uw website iedere dag een stukje beter

Voordat we uw website lanceren plannen we een gesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we samen door hoe u uw website zelf kan beheren. Vervolgens richten wij ons op het beheer van uw website. Net zoals alle software, moet ook uw website onderhouden worden. Rezomi snapt dat u zich liever bezig houdt met uw eigen onderneming, daarom dragen wij zorg voor updates en zorgen we dat alles netjes blijft werken. De mogelijkheden zijn uiteraard afhankelijk van het pakket dat u bij Rezomi afneemt.

Wenst u ook eens te onderzoeken of u goed vindbaar bent op Google? Of zoekt u naar professionele ondersteuning voor het bepalen van de juiste zoektermen en de bijbehorende content?
Neem dan eens vrijblijvend contact op met Rezomi, uw adviseur en creatief ontwerper van uw website in Limburg, gevestigd in de regio Parkstad. Lees meer over Rezomi in ons interview op de website.

Geplaatst op:

17/10/2018

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen