Als ondernemer bent u altijd op zoek naar een professionele uitstraling van uw bedrijf. Bedrijfspand-belettering: een professionele uitstraling! Of u nu alleen uw etalage wilt beletteren of uw complete gevel; samen met u zoeken we naar een passende uitstraling van uw pand. Maar Belettering Limburg doet meer!

- raamfolie
- autobelettering (car-wrapping)
- drukwerk
- spandoeken
- drukwerk
- bedrijfskleding
- makelaarsborden
- bewegwijzering
- opdrukken


Autobelettering / autoreclame is, na televisiereclame, het meest effectief. Belettering Limburg in Kerkrade helpt u graag om uw voertuig(en) om te toveren in het visitekaartje van uw bedrijf. In overleg met hun klanten worden de mogelijkheden uitgewerkt. Zij houden daarbij uiteraard rekening met de huisstijl van het bedrijf. Raamfolie is heel zichtbaar. Uw bedrijf krijgt de uitstraling die klanten en potentiële klanten aanspreekt. Autobelettering en raamfolie zijn de specialisatie van Belettering Limburg.Ondernemer, Constance, dacht natuurlijk ook aan een website. De website van Belettering Limburg was al een tijdje “in de lucht”. Maar een ondernemer wil ook regelmatig innoveren. Niet alleen in producten maar ook in internetmarketing. En van een bedrijf dat zich voornamelijk richt op uitstraling mag je veel verwachten als het gaat om het design van de website. Constance nam contact op met Rezomi.

Na enkele gesprekken ging het team van Rezomi enthousiast aan de slag. Er werd een geheel nieuwe content ontwikkeld. De huiskleur (rood) is hierin meegenomen en vormt de basiskleur. Kleuren vormen een van de belangrijkste onderdelen van een website.


Verder is de website ”mobielvriendelijk”. En functioneert ook op smartphones en tablet, naast desktops en laptops. Een absolute must in dit digitale tijdperk. Het resultaat mag er zijn en kunt u zien op www.beletteringlimburg.com

Bent u een startende ondernemer en kunt u onze hulp goed gebruiken? Bel ons. Wij denken graag met u mee. Heeft u al een bedrijf, en is uw website toe aan een “opknapbeurt”? Kijk dan op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Maar ga vooral eens met ons in gesprek! Korte communicatielijnen, dat is het kenmerk van Rezomi. Wij staan voor u klaar!

Geplaatst op:

15/1/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen