Bent u op zoek naar een GEWELDIGE auto? Dan bent u bij Beja-Cars in Kerkrade aan het juiste adres.
Maar waarom zou u voor Beja- Cars op Locht 68 in Kerkrade kiezen?

Beja-Cars is een RDW erkende onderneming. De RDW houdt toezicht op de afgegeven erkenningen en bevoegdheden en borgt op deze manier een zo goed mogelijke kwaliteit van dienstverlening. En die dienstverlening en kwaliteit ervaart u als klant bij Beja Cars.


Beja-Cars is vijf dagen in de week geopend (van dinsdag tot en met zaterdag) en vindt u op de Locht 68 in Kerkrade. Maar als u dat wenst kunt u ook een afspraak maken op maandag.
Zij hebben een persoonlijke service en leveren uw droomauto binnen enkele dagen! Want zeg nou zelf, u wil toch snel in uw bolide naar huis rijden. Uiteraard kunt u een proefrit maken in de auto van uw keuze. U koopt tenslotte niet dagelijks een nieuwe auto. Het zoeken naar een geschikte occasion is niet altijd eenvoudig en het aanbod is enorm. Daarom is het handig om van tevoren duidelijk te hebben wat je wensen zijn. Beja-Cars helpt u graag en kijkt samen met u naar de auto die past bij uw wensen. Bij Beja-Cars vindt u een breed aanbod van tweedehands topmerken zoals Mercedes, Volkswagen en Opel. Beja-Cars verkoopt niet alleen auto’s, zij kopen ook auto’s en kunnen ook vrijwaringsbewijzen afgeven.

Tegenwoordig zoeken potentiële kopers van auto’s vaak via grote websites zoals AutoTrader of Autoscout 24. Tijdens deze zoektocht maken zij vaak hun eerste keuze! Deze websites zijn mobielvriendelijk en ook te bezoeken via smartphone en tablet. De eenvoudige website van Beja-Cars was dat helaas niet. Zonder goed werkende website ben je niet vindbaar, en is de kans op potentiële kopers klein. Tijd voor iets anders! Zo kwam Beja-Cars in contact met Rezomi. Na enkele gesprekken ontwikkelden wij voor deze onderneming een geheel nieuwe website. De website is ook mobielvriendelijk en dus te zien op smartphone en tablet. Daarnaast fotografeerde Rezomi de occasions, uiteraard op locatie. Goede foto’s zijn tenslotte belangrijk voor een potentiële koper. Productfotografie werkt vaak prikkelend en stimuleert uw verkoop.


Natuurlijk draait het voornamelijk om je foto's, want als het om auto’s gaat is het immers een fotografie website! Wij maken en kiezen dan ook zorgvuldig de beelden die u wil laten zien. De foto's moeten representatief zijn voor uw onderneming of organisatie, uw stijl. Bezoekers van de website moeten een goede indruk kunnen krijgen van het product of de dienstverlening die wordt aangeboden. Rezomi ondersteunt u daarbij met deskundig advies en creatieve oplossingen.

Wenst u ook een goed werkenden en professionele website, bel ons dan eens voor een vrijblijvend gesprek. Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bel Rezomi, 06 46 74 79 40

Geplaatst op:

1/10/2018

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen