Bij Rezomi werken wij graag creatief aan opdrachten. Aan het ontwikkelen van een website met een “eigen smoel”. Wat is eigenlijk “creatief”? Wij hebben vaak wel een beeld bij “creatieve mensen” maar wat is de vertaling van dit veel omvattend woord? Als je zoekt in woordenboeken kun je onder andere de volgende synoniemen vinden:

- scheppend
- makkelijk mooie dingen bedenken (iemand is creatief)
- Artistiek, fantasierijk, fantasievol, handig zijn met … , kunstzinnig, oorspronkelijk, scheppend,
uitvindend, vindingrijk en ga zo maar door.


Het is dan ook heel bijzonder dat je als webdesigner een opdracht krijgt om een website te ontwikkelen voor een zeer creatieve ondernemer. Bijzonder ook omdat onze opdrachtgeefster een uitgesproken mening had over de vormgeving van haar website (www.art-of-the-animal.nl). Rezomi heeft voor Art of the animal een prachtig webdesign gerealiseerd. Uiteraard is de website geheel mobielvriendelijk.

Remy Hubregtse is deze jonge ondernemer. Remy is 19 jaar jong en heeft een grote passie voor tekenen. Remy schrijft op haar website: “Sinds ik een potlood vast kon houden maakte ik de ene na de andere tekening. Tot een aantal jaren geleden heb ik alleen in zwart-wit getekend. Altijd dieren, met name paarden. Om m’n portretten meer tot leven te laten komen en sprekende ogen te kunnen maken, ben ik eind 2015 met pastel begonnen. Vooral het mengen van de kleuren om een goede lichtinval, kleur en karakter van het dier naar voren te brengen spreekt mij erg aan.” Buiten drie cursussen van de Engelse kunstenaar Eric Wilson, heeft Remy zich het tekenen zelf eigen gemaakt. Haar inspiratie haalt zij vooral uit paarden.


Remy doet aan Westernrijden (Westernrijden is een Amerikaanse rijstijl van het paardrijden, maar alleen in de Pleasure klasse, op een paard met een westernzadel waaronder een deken of dek zit. Het hoofdstel heeft geen neusriem. Met losse teugels rijden is hierbij een einddoel). Zij ervaart dit als veel vrijer paardrijden. Haar favoriete paard is Savanna. Zij geeft haar altijd weer de inspiratie om steeds weer nieuwe dingen op papier te zetten.

Remy begint de opdracht, en het portret, met een goede, scherpe foto. Zij bespreekt met de opdrachtgever het formaat, soort achtergrond en eventuele andere wensen. Vervolgens gaat zij aan de slag. Remy is met een opdracht één maand tot twee maanden bezig. Tijdens het proces van tekenen kan zij ook foto’s sturen. Voor haar is het zeer belangrijk dat de opdrachtgever ook het dierenmaatje in het eindresultaat (de tekening) ziet. Kijk eens op haar website en ervaar de samenwerking tussen opdrachtgeefster en Rezomi.

Rezomi in Parkstad Limburg is met veel enthousiasme aan het ontwikkelen van haar website begonnen. Het is fijn als de opdrachtgever een eigen beeld heeft bij de uitstraling van de website. Rezomi ondersteunt de ondernemer met aanvullende ideeën over de praktische opzet van een goed werkende site. En is hier bij de positief kritische sparringpartner voor de opdrachtgever. De website van Art of the animal is zondanig opgesteld dat alles goed is ingesteld voor Google en de SEO optimaal is. Want het vindbaar worden in Google is natuurlijk wel van belang voor een startende ondernemer.


Dus bent u ook op zoek naar een vernieuwende en inspirerende website in de regio Parkstad, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen uw verwachtingen overtreffen!

Geplaatst op:

18/3/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen