Aanstekers als promotiemateriaal of relatiegeschenk

Aanstekers kom je overal tegen en ze wisselen in vele handen. Dat maakt het een mooi promotiemiddel voor uw onderneming. In de webshop van Rezomi  kunt u kiezen uit verschillende soorten, kleuren en prijzen. Laat ze bedrukken met het logo van uw bedrijf en deel ze uit!

Aanstekers als relatiegeschenk

Iedereen heeft wel eens een aanstekers nodig. Aanstekers laten bedrukken kan een effectief marketing- en promotiemiddel zijn. U kunt het gebruiken in uw netwerk of bij het zoeken naar nieuwe doelgroepen en klantrelaties. U kunt ook de bedrukte aansteker als bedankje mee geven na een fijne samenwerking. De aanstekers kunnen uitstekend worden uitgedeeld op festivals, events, beurzen en cafés. Een mooie gasaansteker of barbeque aansteker bedrukt met bedrijfslogo uitdelen aan je klantrelatie werkt altijd goed!

Soort aansteker

U kunt in onze webshop kiezen uit diverse soorten bedrukte aanstekers. Zo kunt u op onze website kiezen voor elektronische aanstekers en standaard aanstekers van het merk Cricket bedrukt met logo. Alle soorten beschikken over kinderbeveiliging en zijn ISO gecertificeerd. De branduren van deze bedrukte aanstekers bedraagt meer dan 1100 vlammetjes. 

Het standaardmodel is een goedkope aansteker. Deze aansteker is ook beschikbaar in een transparante versie. De standaard aansteker is gemaakt van kunststof en beschikt over een chromen kop. 

De Elektronische variant heeft een gas stop en beschikt over een shock-proof bodem. Ook bij dit exemplaar kun je de transparante versie selecteren. 

Ook hebben we een aansteker met een opener in de onderkant. Zo heb je altijd even overal een opener bij de hand. Dit soort aanstekers zijn leuk om bijvoorbeeld uit te delen tijdens een carnavalsoptocht.

Als 5e optie hebben we nog de Cricket in ons ruime assortiment. Dit merk staat bekend om zijn modieuze en innovatieve aanstekers met een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau. Cricket was zelfs het eerste bedrijf die de wegwerpaanstekers introduceerde. Echt een top aansteker dus!

Kleur aansteker

Bij elke soort aansteker kunt u kiezen uit een ruim assortiment van kleuren. Zo kunt u bij elk soort kiezen voor de standaard kleuren: blauw, geel en rood. Maar bij de meeste kunt u kiezen uit nog meer kleuren. Staat uw favoriete kleur niet tussen de opties? Geen probleem! Laat een berichtje achter via de mail of bel ons even. Er zijn nog veel meer kleuren en soorten beschikbaar. Rezomi in Parkstad Limburg geeft u graag advies.

Soorten bedrukking

Bij het bedrukken van de aanstekers kan er gekozen worden voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Zet op 1 zijde bijvoorbeeld uw logo en op de andere zijde een leuke tekst. Het cricket model kunnen we ook voorzien van een full color wikkel. Vraag hiernaar bij onze klantenservice.

Prijs 

Rezomi bedrukt uw aanstekers tegen zeer scherpe prijzen. De prijs hiervan wordt samengesteld door het soort aansteker, de hoeveelheid bestelde items en het aantal bedrukte zijden (aan één zijde of aan twee zijden).

Andere aanstekers

Wenst u een andere aansteker, meer maatwerk of een aansteker als een exclusief geschenk, neem dan contact op met Rezomi. En laat u verrassen!

Uw logo

Aanstekers bedrukken is een goed idee voor een relatiegeschenk of om te verkopen. Hier kunt u de aanstekers bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan van het bedrijf. Deze aanstekers kunt u gebruiken voor promotiemateriaal of als give-away. Nog geen logo? Dan kan Rezomi in Heerlen en Kerkrade u ook helpen. Wij ontwerpen een uniek logo voor uw bedrijf. Onze creatieve ontwerpers denken graag met u mee en houden rekening met uw wensen.

Interesse, kijk eens in onze webwinkel!

Geplaatst op:

30/7/2019

Gerelateerde artikelen

Bekijk hier nog meer relevante artikelen